Kahraman TV

Meral Akşener'den Muğla'ya Ziyaret

GÜNDEM

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Muğla'nın Milas ilçesindeki esnaf ziyaretinin ardından Menteşe ilçesine geçti.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Muğla’nın Milas ilçesinde esnafın derdini dinledi. Ardından, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ü de ziyaret etti.

Akşener'in Muğla programı Milas'ta esnaf ziyareti ile başladı. Program sırasında küçük bir arbede yaşandığı öğrenilirken, Akşener ardından Yatağan'da halka seslendi.

YATAĞANLILAR YOLDA KARŞILADI

Meral Akşener'in konvoyu Yatağan ilçesine geldiğisırada İnönü Bulvarı üzerinde çok sayıda vatandaş tarafından durduruldu. Aracından inen Akşener, aralarında kadınların çoğunlukta bulunduğu grubun yanına giderek bir süre vatandaşlarla sohbet etti.

Daha sonra Muğla'nın merkez ilçesi Menteşe'de bulunan Muğla Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret eden Meral Akşener, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ile görüştü.

Belediye önünde açıklamalarda bulunan Akşener, "Kesinlikle biz ilk seçimde iktidar olacağız. Şu an yapılan ihalelerin paralarını ödemeyeceğiz. Şimdiden bilin" dedi. İlde meydana gelen orman yangınlarına da değinen Akşener ayrıca, "Bir şehidimiz var. Allah mekanını cennet etsin" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gürün, Önemli bir mücadele dönemi geçiyorsunuz. Bütün ülkede sizleri heyecanla ve umutla bekliyor. Umarım en kısa sürede sizin de hep deklare ettiğiniz gibi bir an önce seçimi alıp milletin iradesini göstermesini sağlamamız gerekiyor. İnşallah en kısa sürede seçilip büyük bir rehabilitasyon dönemli ile hep birlikte ülkemizi tekrar eski raylarına oturtma imkanı olur. Onun için de size minnettarım dedi. Akşener, Gürün'ün ziyaretinin ardından Marmaris'e hareket etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.