Kahraman TV

Meral Akşener'den Kocaeli'ye Ziyaret

GÜNDEM

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Kocaeli'ni ziyaret etti. Çayırova Şekerpınar Gişeleri’nde Millet İttifakı üyeleri tarafından çiçeklerle karşılandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener esnaf ziyareti için bugün Kocaeli’ye geldi. Akşener Gebze’de esnaf ziyaretini gerçekleştirmesinin ardından Körfez Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde hizmet veren esnafları da ziyaret etti. Mavi Erkek Kuaförü İşletmecisi İhsan Ateş’i ziyaret eden Akşener, “İnsanlar kendi kendine tıraş olur, saçını başını kendi keser olmuşlar. Arkadaşlar, müşteri oranının çok düşük olduğunu söylüyordu. Biz de ziyaret etmek istedik” dedi. Ateş, “Şu an tatil dönemine girdiği için etkisi var ama artık başlıyor. Burası kira. Kendimizden biraz fedakarlık yapa yapa çıkarıyoruz kiramızı. Buradan üç aile geçiniyor” ifadelerinde bulundu.

“PROPAGANDA YAPMIYORUM”

Akşener’in ‘nasıl geçiniyor’ sorusu üzerine Ateş, “İmkanları zorluyoruz. Hayat şartları çok zor, belimizi büküyor” şeklinde konuşurken Akşener ise, “Bunları kötü bir şey duymak için sormuyorum. Sizden aldığımız bilgileri kamuoyuyla paylaşıyoruz. Bunlara dikkat edin diye iktidara söylüyoruz. Kapıdan içeri girdiğim zaman iktidarı yermiyorum, kendi partimi övmüyorum. Propaganda yapmıyorum. Sadece sizi konuşuyoruz. En azından bir kısım konuyu kamuoyu öğrenince ağalar da öğrenmiş oluyor. Erkek berberleri geçinme konusunda ciddi bir problem olduğunu söylediler” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.