Kahraman TV

Mehmet Ali İbin Kimdir?

GÜNDEM

Mehmet Ali İbin kimdir? Sizin için derledik.

İstanbul’un Çekmeköy ilçesindeki bir kargo firmasında çalışan 40 yaşındaki Mehmet Ali İbin, bir adrese teslimat yapmak istedi ancak kargo paketinin adres kısmının eksik yazıldığını fark ederek alıcı Tayfun Ş.’yi telefonla aradı.

İbin, Tayfun Ş.’ye paketi şubeye teslim etmek yerine kendisiyle buluşup teslim edebileceğini söyledi.

SOKAK ORTASINDA SALDIRDI

Fakat Tayfun Ş., kargo çalışanı İbin’in adresi bulamamasına sinirlenerek telefonda şikayette bulundu. Ardından Tayfun Ş. ile beraberindeki iki şahıs, kargo aracını yanına otomobil ile geldi.

Tayfun Ş., iddiaya göre sokak ortasında kargo çalışanı Mehmet Ali İbin’e saldırdı. İbin, kafasına aldığı darbeler nedeniyle fenalaşarak yere yığıldı. Saldırgan Tayfun Ş. ile beraberindeki şahıslar, kanlar içinde yere yığılan ve kalkamayan İbin’in ölmek üzere olduğunu düşünerek panikledi ve bir süre başında bekledi.

YAŞAM SAVAŞI VERİYOR

Şahıslar, yaklaşık yarım saat boyunca yerde kanlar içinde yatan İbin’i kucaklarına alarak otomobile bindirip çevredeki bir hastaneye götürdü. Aldığı darbeler nedeniyle beyin kanaması geçiren İbin, ameliyata alındıysa da sağlık durumunda iyileşme olmadı. Doktorları, iddiaya göre İbin’in acılı ailesine sağlık durumunun iyi olmadığını, yaşama şansının az olduğunu belirtti.

Sancaktepe İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi'nde yaşam savaşı veren İbin’den iyi bir haber bekleyen acılı aile, saldırgan şahsın serbest bırakılmasına tepki göstererek gereken cezayı almasını istediklerini belirtti.

“ŞAHIS SERBEST GEZİYOR”

Mehmet Ali İbin’in kardeşi Murat İbin, “Kardeşim kargoda çalışıyor, kurye kendisi. Kendini işine adamış, ekmeğinde, zayıf, çelimsiz biri. O gün de kargoyu teslim ederken hatalı adres yazılmış. Kardeşim de kendini işine adadığı için kargoyu iade etmektense, teslim edebilir miyim diye şahsı arıyor. Şahıs da 'Sen benim adresimi nasıl bulamazsın' deyip geliyor. Kardeşime yumruk atıyor. Kardeşim yere düşüyor. Bilinci kapanıyor yerde. Yoğun bakımda, beyin kanaması geçiriyor, ameliyat oldu. Doktorlar hiç umut verici konuşmuyorlar. Biz şikayetçi olduk. Ama şahıs serbest bırakıldı. Kardeşim burada ölümle cebelleşiyor. Hiçbir doktor hocamızın umut açıcı konuşmamasına rağmen, bu yönde raporlar olmasına rağmen maalesef şahıs serbest. Şu an geziyor.” dedi.

Yorumlar (4)

Vatandaş 4 Yıl Önce

Yazık, adalet istiyoruz

Deniz 4 Yıl Önce

Hz. Ebû Hüreyre (radıyAllahu anh) anlatıyor: "Resulullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki: "Kuvvetli kimse, (güreşte hasmını yenen) pehlivan değildir. Hakiki kuvvetli, öfkelendiği zaman nefsini yenen kimsedir." [Buhârî, Edeb 76; Müslim, Birr 107, (2760); Muvatta, Hüsnü'lhalk 12, (2, 906).]

Kadın 4 Yıl Önce

Kargocu abimiz daha önce benim de çalıştığım mağazaya hemen hemen her gün kargo bırakıyordu. Nefes almadan soluklanmadan yıllarca bir deri bı kemik çalıştı. Yazık ki bu insafsiza düşmüş. Sarigaziden tanıyan çok insan vardır muhakkak. Umarım MNG kargoda davanın arkasında ve kuryenin her anlamda durur. Maalesef gariban artık memlekette adalet bile ariyamiyor. Elini kolunu sallayarak üç beş yıl yatıp çıkmasın.

Basak yildiz 4 Yıl Önce

Nasil kıydınız bu hastalık sürecinde evine ekmek götürmek icin sabah akşam hayatını ailesi icin gözardı eden bu insana. Yazık bir ocağa daha ateş dustu Allah mekanını cennet eylesin

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.