Kahraman TV

Maraşlı'nın Yıldız Oyuncusu Diziden Ayrılıyor mu?

GÜNDEM

ATV ekranlarının en sevilen dizileri arasında yerini alan Maraşlı dizisinde yaşanılan tüm olaylar hayranlar tarafından ilgiyle takip edilmeye devam ediyor.

Her bölümde seyircisini etkisi altına almaya başaran usta dizinin başrollerinde ise Alina Boz ve Burak Deniz yer alıyor. Pazartesi gününün en sevilen dizilerinden biri olan Maraşlı dizisi, reytinglerde ise iyi bir sıralama elde ediyor. Özel Kuvvetler’den ayrılan asker, açtığı sahaf dükkanıyla hayatına devam etmek istemektedir. Fakat başına öyle bir şey gelir ki…

Hayatında en çok sevdiği ve değer verdiği Zeliş vurulduktan sonra hayatı değişen Maraşlı’nın karşısına birde Mahur gibi birisi çıkınca her şey daha farklı bir boyut alır. Ekranların en sevilen dizileri arasında yerini almasının hemen yanında dizinin bu kadar sevilmesinde büyük etkisi olan Burak Deniz hakkında ortaya çıkan iddia ağızların açık kalmasına neden oldu.

Ünlü yönetmen Ferzan Özpetek’in Cahil Periler isimli dizisinde başrol ilk olarak Can Yaman’a gitmişti fakat Can Yaman işlerinden dolayı diziyi reddetmek zorunda kalmıştı. Bunun üzerine yeni teklif Burak Deniz’e gitti. Bu teklifin Maraşlı dizisinin başrolüne gitmesi ise Maraşlı dizisinden Maraşlı karakterinin ayrılacağına yorumlandı.

Ferzan Özpetek’ın sosyal medya hesabından paylaşmış olduğu Burak Deniz fotoğrafı ise iddiaları güçlendirdi. Bunun üzerine birçok Maraşlı dizisinin hayranı Burak Deniz için "Nereye gidiyorsunuz bayım", "Reytinglerden istediğini elde edememiş olabilir" gibi birçok yorum yaparak düşüncelerini dile getirdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.