Kahraman TV

Maraşlı'dan Hayranlarını Üzecek Haber

GÜNDEM

Atv ekranlarına iddialı bir giriş yapan ve sezon boyuncu izlenme rekorları kıran 'Maraşlı' dizisinden hayranlarını üzecek haber geldi.

Başrollerinde Alina Boz ve Burak Deniz gibi başarılı isimlerin yer aldığı Maraşlı dizisinde sona gelindi. Yayınlandığı ilk günden itibaren reyting rekorları kıran dizide beklenmedik bir gelişme yaşandı. Sevilen dizinin önümüzdeki sezonda izleyici karşısına geçmesi beklenirken, final yapacağı ortaya çıktı. Bu kararın ardından dizinin başrollerinin de başka projeler ile görüşme yapmaya başladığı iddia edildi.

Geçtiğimiz günler 20. bölümüyle izleyici karşısına çıkan Maraşlı dizisinde bir gelişme yaşandı.

Başrollerinde Burak Deniz ve Alina Boz'un yer aldığı iddialı dizinin yaz sezonun gelmesiyle sezon finali yapması beklenirken ani bir karar ile final yapacağı ortaya çıktı.

Final Kararını Açıkladı

Henüz final tarihi belli olmayan fenomen dizinin bu kararı hayranlarını üzerken, dizinin başrollerinin yeni projeler ile görüşmeler yaptığı iddia edildi.

Yayınlandığı ilk günden beri yüksek izlenme oranlarına ulaşan dizinin final kararı izleyiciyi şaşırtırken, dizinin başrol oyuncularından Burak Deniz'in yeni bir proje ile anlaştığı ortaya çıktı.

Yapılan planlamaya göre İtalya'da çekilecek olan Cahil Periler dizisinin ekibine katılacağı öne sürüldü.

Serenay Sarıkaya ile Partner Olacak

Aynı zamanda başarılı oyuncunun yaz sonunda Adana'da çekilecek olan Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı Şahmeran adlı yapımdan da teklif gittiği konuşuluyor.

Öte yandan dizinin diğer başrolü Alina Boz'a da peş peşe tekliflerin geldiği ancak Boz'un, henüz hiç bir projeye olumlu yönde sinyal vermediği belirtiliyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.