Kahraman TV

KYK Yurt Başvuru Sonuçları Açıklandı

GÜNDEM

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı yurt başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun bünyesindeki yurtlarda ikamet etmek isteyen binlerce üniversite öğrencisi yurtlara yerleşmek için bekleyişini sürdürürken öte yandan "KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?" sorularına da yanıt arıyordu. Öte yandan bilindiği üzere YÖK kararına göre üniversitelerde akademik takvim 13 Eylül'de başladı.

İşte ayrıntılar:

KYK YURT SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Gelen son dakika haberine göre; Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı yurt başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

BAKANLIK'TAN HEYECANLANDIRAN MESAJ

Gönderilen SMS, KYK yurt sonuçları sanılırken gerçeğin böyle olmadığı bilgisine ulaşıldı. Gönderilen mesajda yer alan linkin, yeni eğitim öğretim dönemine yönelik bir kutlama kartı olduğu ifade edildi.

YURT BAŞVURULARI TAMAMLANDI

KYK yurtları için başvurular 12 Eylül tarihine kadar e-Devlet üzerinden alındı. Üniversite öğrencileri T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle e-Devlet'e giriş yaptıktan sonra Gençlik ve Spor Bakanlığı altındaki "Yurt Başvurusu" ekranlarından gerekli bilgileri girerek başvurularını yaptı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.