Kahraman TV

Kızının Çıplak Görüntüsünü Satan Anne' Elif Sarı' Erkek Çıktı

GÜNDEM

Sosyal medya hesabında küçük kızının çıplak fotoğraflarını sattığı iddia edilen Elif Sarı erkek çıktı. Gaziantep'te yaşayan Y.E. isimli erkeğin, yabancı uyruklu kadının resimlerini kullanarak o iğrenç hesabı açtığı belirlendi. Y.E. polislerce gözaltına alındı.

Sosyal medya hesabında küçük kızının çıplak fotoğraflarını sattığı iddia edilen Elif Sarı erkek çıktı. Gaziantep'te yaşayan Y.E. isimli erkeğin, yabancı uyruklu kadının resimlerini kullanarak o iğrenç hesabı açtığı belirlendi. Y.E. polislerce gözaltına alındı.

Sosyal medyada Elif Sarı ismi ve @elif.antplii rumuzuyla iğrenç fotoğraflar paylaşan ve bebeğinin çıplak fotoğraflarını sattığı iddiasının altından bam başka bir iğrençlik çıktı. 'Elif Sarı'nın Gaziantep'te yaşayan bir erkek olduğu ve fotoğraflarını kullandığı kadının da Türkiye'de olmadığı ortaya çıktı. İçişleri Bakanlığı, @elif.antplii isimli/rumuzlu İnstagram hesabını kullanan Y.E. isimli erkeğin yakalanarak gözaltına alındığını duyurdu. 

Skandal iddia bir sosyal medya hesabından, “Çok özür dileyerek bu görüntüleri paylaşıyorum fakat bu bebeği biri kurtarsın. Gerçekten ebeveynlerimiz seçme şansımız yok fakat bu bebeğin hiç suçu yok” paylaşımıyla ortaya çıkmıştı.

Gazeteci Melis Alphan da bu iddiayı ve iddiaya konu olan iki fotoğrafı paylaşıp uyarmıştı. Genç kadının, sosyal medya üzerinden çıplak şovlar yaparak para kazandığı, bebeğini de de bu işte kullandığını idda edildi...

Bunun üzerine tepkiler çığ gibi büyüdü. 'elifsaritutuklansın' çağrısı binlerce kez paylaşıldı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, çocuğun bulunup o anneden alınması için çalışma başlatıldığını açıkladı. 

İçişleri Bakanlığı buldu: Kadın denildi erkek çıktı

Ancak gerçek İçişleri Bakanlığı'nın yaptığı son dakika açıklamasıyla ortaya çıktı. Fotoğrafları paylaşan @elif.antplii isimli/rumuzlu Instagram hesabını kullanan Y.E. isimli erkek şahıs yakalanarak hakkında adli işlemler başlatıldı.

İçişleri Bakanlığı, sosyal medyada infial yaratan paylaşımlar yapan Instagram hesabını kullanan şahsın gözaltına alındığını duyurdu. Bakanlık'tan şu açıklama yapıldı:

"Sosyal medya platformu Twitter’da, #elifsaritutuklansin isimli etiket ile ilgili Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığınca yürütülen çalışmalar neticesinde;

Erkek ve Gaziantep'te yaşıyor

Söz konusu fotoğrafları paylaşan @elif.antplii isimli/rumuzlu İnstagram hesabını kullanan Y.E. isimli erkek şahıs Gaziantep ilinde yakalanarak hakkında adli işlemler başlatılmıştır.

O kadınlar yurtdışında yaşıyor ve yabancı uyruklu

Bahsi geçen hesaptaki şahısların yabancı uyruklu ve yurtdışında yaşayan şahıslar oldukları dolayısıyla konunun ülkemizle bir bağlantısının bulunmadığı anlaşılmıştır.

Ülkemizde yaşadığı algısı yaydı

Y.E. isimli şahsın bu görüntüleri sosyal medya üzerinden elde ederek ülkemizde yaşandığı algısı yaratmak amacıyla paylaştığı belirlenmiştir."

Bazı kişileri kandırarak para almış olabilir

Y.E. isimli erkeğin, sosyal medyada yurtdışında yaşayan kadının resimlerini kopyalayarak provokasyon yaptığı ve bazı kişilerle konuştuğu belirtiliyor. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.