Kahraman TV

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Meclis'i Karıştıran Hareket

GÜNDEM

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Genel Kurulu’nda 2022 Yılı Bütçesi üzerine yaptığı konuşmada yaptığı hareket Meclis'i karıştırdı.

2022 yılı bütçe görüşmelerinde kürsüye çıkan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önemli açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlunun, Meclis Genel Kurulu'nda yaptığı konuşma sırasında yaptığı elhareketi Meclis'i karıştırdı.

AMERİKA'DAKİ AVRUPA'DAKİ ENFLASYONU SIRTIMIZA YIKIYORLAR"

Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı konuşmada, "Bir şey daha yaptılar. Bakın siz bilmiyorsunuz. Çünkü araştırmıyorsunuz. Bakın aynı zamanda ne yaptılar biliyor musunuz? Dolar ile borçlandılarsa Amerika'daki enflasyonu, euro ile borçlandılarsa Avrupa Birliği'ndeki enflasyonu sırtımıza yıkıyorlar.Bir daha söylüyorum bunların yatacak yeri yoktur. Sizin sorununuz el kaldırmak bakın değerli arkadaşlar. Dolarla ihaleyi anladık, dolarla gelir garantisini de anladık. Bir şey daha yaptılar belki onu hiç bilmiyorsunuz, çünkü araştırmıyorsunuz, göreviniz el kaldırmak ve indirmek. Bakın aynı zamanda ne yaptılar biliyor musunuz dolarla borçlandılarsa Amerika'daki enflasyonu euroyla borçların varsa Avrupa Birliği'ndeki enflasyonu da sırtımıza yıkıyorlar" ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu, bu sözlerin ardından yaptığı hareket nedeniyle tartışmaların fitilini ateşledi.

AK Partili milletvekilleri, Kemal Kılıçdaroğlu'nun özür dilemesi gerektiğini savundu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.