Kahraman TV

Kan Donduran Olay: Kayıp Genç Toprağa Gömülü Halde Bulundu

GÜNDEM

Antalya'da bir mağazada reyon görevlisi olarak çalışan ve 4 gün önce ortadan kaybolan gencin cansız bedeni ormanlık alanda toprağa gömülü halde bulundu.

Burdur'un Bucak ilçesinden bir süre önce Antalya'ya taşınan ve giyim üzerine bir mağazalar zincirinde reyon yöneticisi olarak çalışan Aykut Çakal'dan 23 Kasım gecesinden bu yana haber alamayan İstanbul Silivri'de yaşayan yakınları, durumu polise bildirdi. İhbarın ardından polis, Çakal'ı arama çalışması başlattı.

Ayağına sıcak su dökülmesi nedeniyle raporlu olan Çakal'ın cep telefonunun da kaybolduğu andan itibaren kapalı olduğu belirlendi. Polis yapılan aramalara rağmen Aykut Çakal'a ait bir ize rastlayamadı. Kayıp gencin yakınları, 2008 model otomobilin ise kaybolmasının ardından Muratpaşa ilçesi Sinanoğlu Caddesi üzerindeki bir galeriye satıldığı, satış işlemini gerçekleştiren kişinin de arkadaşı M.K. olduğunu polise bildirdi. M.K.'nin, satış işlemleri sırasında arkadaşı Aykut Çakal'a benzeyen Suriyeli bir kişiyi yanında getirdiği, aracın sahibiymiş gibi satışı gerçekleştirdiği tespit edildi.

GÖZALTINA ALDI

Gelişmelerin ardında polis aracın satıldığı galeriden satışı yapan M.K. ve Suriye uyruklu M.J.'yi tespit etti. Ardından M.J gözaltına alındı. M. J., yapılan sorgusunda Aykut Çakal'ı M.K. ile birlikte Kepez ilçesi ormanlık alana götürerek döverek işkence yapıp öldürmeye çalıştıklarını ölmeyince de boğduklarını sonra da ormanlık alana gömdüklerini itiraf etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.