Kahraman TV

Kahreden Haber: Doğanlar Apartmanı'ndaki Enkazda Seda'nın Cansız Bedenine Ulaşıldı

GÜNDEM

İzmir depreminde yıkılan Doğanlar Apartmanı enkazında süren arama kurtarma çalışmalarında üniversitesi öğrencisi 20 yaşındaki Seda Dinçer'in cansız bedenine ulaşıldı.

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından birçok bina yıkıldı. Ekiplerin enkaz altındakileri kurtarma çalışmaları devam ederken, deprem bölgesinden bir acı haber daha geldi.

İzmir'in Bayraklı ilçesindeki Doğan Apartmanı enkazında arama kurtarma çalışmaları sırasında İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi Şehir Bölge Planlama bölümü ikinci sınıf öğrencisi 20 yaşındaki Seda Dinçer'in cansız bedenine ulaşıldı.

Öğrencisi olduğu üniversitenin rektörü Yusuf Baran, "Sevgili öğrencimiz Seda Dinçer’i, meleğimizi maalesef kaybettik. Mekanı cennet olsun! Günlerdir büyük bir umutla beklediğimiz mucize ne yazık ki gerçekleşemedi. Ailesine, camiamıza ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum" dedi. 

İKİZ KARDEŞLERİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın enkazında ikiz kardeşler Çınar ve Sayla Akgündüz'ün cansız bedenlerine ulaşıldı. Depremin olduğu günden beri bir umutla beklenen ikizlerin cansız bedeninin bulunması herkesi kahretti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.