Kahraman TV

Kahreden Haber: Bir Askerimiz Şehit

GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı, Şırnak'ın Uludere bölgesinde askeri araç kazası sonucu Astsubay Üstçavuş Cihan Geçit'in şehit düştüğünü açıkladı.

Şırnak'ın Uludere bölgesinde dün askeri aracın kaza yapması sonucu ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Astsubay Üstçavuş Cihan Geçit, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak şehit düştü.

Şehit Per. Asb. Üçvş. Cihan Geçit'in Büyükçekmece Murat Çeşme Mahallesi'nde yaşayan ailesine acı haberi askeri yetkililer verdi.

Şehit evinin olduğu binaya Türk Bayrağı asılırken, Büyükçekmece Belediyesi de evin bulunduğu sokağa taziye çadırı kurdu.

Geçit'in evli ve 5 yaşında bir kızının olduğu öğrenildi.

MSB'DEN PAYLAŞIM

MSB’den yapılan yazılı açıklamada, “Şırnak Uludere bölgesinde 18 Kasım 2021 tarihinde Astsubay Üstçavuş Cihan GEÇİT askeri araç kazasında ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” denildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.