Kahraman TV

İzmir'deki Depremde Bilanço Ağırlaşıyor

GÜNDEM

Son dakika! İzmir'de meydana gelen depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 102'ye yükseldi, yaralı sayısı ise 1026 olarak açıklandı. 5 binada arama-kurtarma çalışmaları sürdürülürken, 147 kişininse tedavisi devam ediyor.

İzmir'de meydana gelen deprem, Seferihisar'ın yanı sıra kent merkezi ve çevre ilçelerde yoğun olarak hissedildi. İzmir'de bazı binalar yıkıldı, çok sayıda binada da hasar oluştu. Deprem İzmir'in yanı sıra Aydın, Muğla, Manisa, Denizli, Çanakkale, Bursa, İstanbul, Uşak, Kütahya, Bursa, Yalova, Tekirdağ ve Edirne'de de hissedildi.

102 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 1026 KİŞİ YARALANDI

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamada, İzmir'de meydana gelen depremde hayatını kaybedenlerin sayısının 102'ye, yaralı sayısının ise 1026'e yükseldiği belirtildi. 5 binanın enkazında arama-kurtarma çalışmaları sürüyor. Yaralılardan 847'si taburcu olurken, 147 kişinin tedavisi devam ediyor. Yoğun bakımda tedavisi devam eden 12 hastadan 5'inin durumu ağır.

ARTÇI DEPREMLER SÜRÜYOR

AFAD Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Seferihisar açıkları Ege Denizi'nde 14.51'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından, büyüklüğü 4'ün üzerinde 444 artçı olmak üzere, toplam 1401 artçı sarsıntı yaşandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.