Kahraman TV

İğrenç Olay: Köpeğe Tecavüz Ederek Öldürdü İddiası

GÜNDEM

Bakması için kendine emanet edilen köpeğe tecavüz ederek ölümüne sebep oldu iddia Volkan Uzun İsimli kişi Twitter'da kısa sürede gündemin üst sıralarında yer aldı.

Ankara'nın Çankaya ilçesinin Küçükesat semtinde yaşandığı iddia edilen olayda, Volkan Uzun isimli şahıs bakması için kendine emanet edilen köpeğe tecavüz ederek ölümüne sebep oldu. Köpeğe tecavüz etmekle suçlanan Volkan Uzun Twitter'da kısa sürede gündemin üst sıralarında yer aldı.

Binlerce hayvan sever, ilgili etiket ile paylaşım yaparak olaya tepki gösterirken, olayın duyulması sonrası failin gözaltına alındığı öğrenildi. Gözaltına alınan Uzun'un tutulduğu Esad Şehit Fahri Demir Polis Karakolu önünde hayvan severler toplandı.

Olay sonrası gözaltına alınan Uzun’nun serbest bırakıldığı öğrenildi.

Mezopotamya Ajansı, Ceza Muhakemesi Kanunu’ndan (CMK) olaya atanan avukata ulaştığını duyurdu. İsmini vermek istemeyen avukat Uzun'un serbest bırakıldığını paylaşarak, failin avukatıyla da görüştüğünü, kendisinin 'mala zarar verme' nedeniyle suçlanan bir kişinin gözaltısına çağrıldığını, karakola geldikten sonra olayın köpeğe tecavüz suçlaması olduğunu öğrendiğini ifade ederek, böyle bir dosyada görevlendirildiğine çok üzüldüğünü söylediğini belirtti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.