Kahraman TV

Hazal Subaşı Kimdir?

GÜNDEM

Sevilen oyuncu Hazal Subaşı'nın hayatı yakından takip ediliyor. Çukur dizi oyuncusu Rıza Kocaoğlu'nun sevgilisi olan Hazal Subaşı, Adını Sen Koy dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yapmıştır. En son Çukur dizisinde Nehir karakterine hayat veren Hazal Subaşı kimdir, kaç yaşında? sorularının yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Hazal Subaşı kimdir, kaç yaşında sorular yoğun ilgi görüyor. Sevgilisi oyuncusu Rıza Kocaoğlu ile tatile çıkan Hazal Subaşı'nın hayatı merak konusu oldu. Hazal Subaşı, 2015 Miss Turkey yarışmasından üçüncü olmuştur. Oyunculuğa ilk adımını TRT 1 ekranlarında yayınlanan Adını Sen Koy dizisi ile atan Hazal Şubaşı, son olarak Nehir karakteri ile Çukur dizisinde yer alıyordu. Hazal Subaşı kimdir, kaç yaşında? Rıza Kocaoğlu'nun sevgilisi Hazal Subaşı nereli? Detaylar haberimizde.

HAZAL SUBAŞI KİMDİR?

2 Mayıs 1996 yılında İzmir'de doğan Hazal Subaşı, İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünde eğitim görmektedir. 2015 Miss Turkey yarışmasından üçüncü olan Hazal Subaşı, TRT 1 ekranlarında yayınlanan Adını Sen Koy dizisi ile ünlenmiştir. Halka dizisinden Bahar karakterine hayat veren Hazal Subaşı son olarak Çukur dizisinden rol aldı.

DİZİLER

2016-2018 Adını Sen Koy

2018 Bir Umut Yeter

2019 Halka

2019- Çukur

ÖDÜLLER

2015 Miss Turkey Üçüncülük

2018 Kıbrıs Havadis Medya Ödülleri Yılın En İyi Kadın Oyuncusu

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.