Kahraman TV

Hayrettin Güngör Seçim Çalışmalarına Hızlı Giriş Yaptı

GÜNDEM

AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör’ün İstişare Odaklı Çalışmaları Dikkat Çekiyor

AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, adaylığının açıklanmasının ardından Kahramanmaraş’a geldi ve AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı tarafından organize edilen aday tanıtım toplantısında kamuoyunun karşısına çıktı. Aday tanıtım toplantısının ardından Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’u ziyaret eden Güngör, beraberinde Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, kent protokolü ile birlikte basın mensuplarıyla bir araya geldi.

İSTİŞARE ODAKLI BİR ANLAYIŞ

Hayrettin Güngör basın mensuplarıyla toplantısında 31 Mart seçimlerine ilişkin açıklamasında, ‘ Geçmiş dönem belediye başkanları, Ak Parti Teşkilatları ve sivil toplum kuruluşları ile istişarelerinin ardından seçim çalışmalarında yol haritasını açıklayacağını ifade etti. Kahramanmaraş’taki istişarelerinin ardından Ankara’ya dönen Hayrettin Güngör, orada da 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin görüşmelerini sürdürdü. AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, Ankara’daki istişareleri sonrası Kahramanmaraş’a geldi ve AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ile birlikte il başkanlığı yönetim kurulu olağan toplantısına katıldı ve istişarelerde bulundu.

ESKİ BELEDİYE BAŞKANLARINI VE MİLLETVEKİLLERİ ZİYARET ETTİ

Güngör Kahramanmaraş’ta görev yapmış belediye başkanlarından Hacı Ali Özal ile bir araya geldi. Buradaki ziyaretinde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ‘Biz geçmişimize değer vererek geleceğimizi inşa edebiliriz. Önceki belediye başkanlarımızdan şehrimize hizmet eden Hacı Ali Özal ağabeyimizi ziyaret ederek tecrübelerini dinledik ve geleceğe dönük istişarelerde bulunduk. Kendisine nazik ev sahipliği için teşekkür ederim’ ifadelerini kullandı.Güngör’ün Özal’dan sonraki durağı önceki dönem belediye başkanı Mustafa Poyraz oldu. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ‘Önceki dönem görev yapan ve şehrimize hizmet eden Ecz. Mustafa POYRAZ Başkanımızı ziyaret ettik. Tecrübelerini dinledik ve istişarelerde bulunduk. Nazik ev sahipliği için teşekkür ediyorum’ ifadelerini kullandı.

İLÇE TEŞKİLAT YÖNETİMLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

31 Mart yerel seçimleri hazırlıklarına hızlı bir giriş yapan Hayrettin Güngör, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanlığının haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katıldı ve burada da parti yönetimi ile istişarelerde bulundu. Güngör’ün bir sonraki durağı yine önceki dönem belediye başkanlarından Ali Sezal oldu. Güngör Ali Sezal ile ziyaretini ise yine sosyal medya hesabından ‘Şehrimize önceki dönemlerde Belediye Başkanı ve Milletvekili olarak hizmet eden Ali Sezal ağabeyimizi ziyaret ederek tecrübelerini dinledik ve istişarelerde bulunduk. Sıcak ev sahipliği için teşekkür ediyorum’ notuyla kamuoyuna duyurdu.

SOSYAL MEDYAYI AKTİF KULLANIYOR

Hayrettin Güngör ziyaretlerinin devamında eski milletvekili Cafer Tatlıbal ile bir araya geldi.

‘Önceki dönem Kahramanmaraş Milletvekillerimizden değerli hemşehrimiz Dr. Cafer Tatlıbal ağabeyimizi ziyaret ettik. Şehrimize dönük istişarelerde bulunduk. Kendilerinin ve Marashlife Hastanesi çalışanlarının sıcak ilgilerine teşekkür ediyorum’ mesajını yayınlayan Güngör, önceki dönem milletvekillerinden Sıtkı Güvenç ile bir araya geldi. ‘İlimizin önceki dönem Milletvekillerimizden değerli hemşehrim Dt. Sıtkı Güvenç beyi ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. Nazik ev sahipliği için teşekkür ediyorum’ notuyla ziyaretini paylaşan Güngör, Ak Parti Dulkadiroğlu ilçe teşkilatının toplantısına da katılım gösterdi ve Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığımızın Genişletilmiş Yönetim Kurulu toplantısına katıldık ve görüş alışverişinde bulunduk’ notunu paylaştı. Adaylığının açıklanmasıyla birlikte çalışmalara hız veren Hayrettin Güngör’ün istişare odaklı bir yol izlemesi kamuoyunun dikkatinden kaçmadı.

HABER:İlker APAYDIN

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.