Kahraman TV

Güvenç: "İnsanların Yarasına Tuz Atan Bir Muhalefet Var"

GÜNDEM

İçişleri Komisyonu Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç BBN Türk canlı yayınında muhalefete yüklendi.

Muhalefetin sorun çözmek yerine vatandaşın yarasına tuz biber ektiğini, sanal bir kaos yaratarak oy devşirmeye çalıştığını söyleyen TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç: 

"2008'den bu güne 13 yıldır Dünyanın baş edemediği renk değiştirerek zaman zaman derinleşerek yaşanan bir ekonomik kriz var. Pandemiden sonra da doğrusu çok ciddi şekilde Ülke ekonomilerini etkiledi. Başka zorlukta Ekonomi reel bir şeydir.

"İNSANLARIN YARASINA TUZ BİBER EKİP, OY DEVŞİRMEYE ÇALIŞAN BİR MUHALEFET VAR"

İnsanlar cebine girene bakar, elindeki paranın değerine bakar. Ama öyle bir muhalefet var ki karşıda bir çok şeyleri çok iyi bilmesine rağmen insanların yarasını kaşıyor o yaraya tuz biber ekiyor ve sorunu çözme adına değil derinleştirme ve ondan oy devşirme adına sanal bir kaos yaratıyor. Mevcut tabloda gördüğüm iki önemli şey bu. 

Hükümeti yıpratma adına vatandaşın hassas noktalarına dokunan ve bunun üzerineden siyaset yapan bir muhalefet var".İfadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.