Kahraman TV

Gülay Uygun'un Ölümünde Gelişme: Taksici İfade Verdi

GÜNDEM

Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun'un (48) ölümüyle ilgili soruşturma sürüyor. Uygun'u olay yerine götüren şoförün emniyette ifadesi alındığı bildirildi.

Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun, 17 Eylül perşembe akşamı Ankara Keçiören'de bir akrabasının evine ziyaret etmek üzere evden çıkıp, dağlık alanda başından silahla vurulmuş halde ölü olarak bulundu. 

Olay yerinde yapılan incelemede el yazısıyla yazılmış intihar notu bulundu. Savcılığın yaptığı incelemeye göre Gülay Uygun'un başının sağ tarafından vurulduğunu tespit etti.

TAKSİCİNİN İFADESİ ALINDI

Savcılığın talimatıyla olayı araştıran polis, Gülay Uygun'un olay yerine nasıl gittiğini tespit için evi ve çevresindeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Yapılan inceleme sonrası Uygun'un sabah saatlerinden evinden çıktıktan sonra taksiye bindiği tespit edildi. Polis taksiciye ulaşarak, emniyette ifadesini alındığı öğrenildi. Öte yandan, olay yerinde bulunan tabancanın ruhsatsız olduğu ve kime ait olduğunun belirlenemediği belirtildi.

ÇAKIRIN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ HTS KAYITLARI DOSYAYA GİRDİ

Aleyna Çakırın ölümüyle ilgili soruşturmada ise savcının olay günü Ümitcan Uygun'un evde olup olmadığını tespit etmek için istediği HTS kaydı dosyaya girdi. Savcılığın, kayıtları emniyete göndererek kayıtlarla ilgili detaylı bir rapor istediği öğrenildi. Çakır'ın ölümüne ilişkin İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan istenilen ayrıntılı raporun ise gelmesi bekleniyor. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.