Kahraman TV

'Görevine Son Verildi' Haberine Özışık'tan Yanıt: "Ara Verdim"

GÜNDEM

İnternethaber kurucusu Özışık'ın tv100'de ekranlara gelen "Sağlı Sollu" programdaki görevine son verildiği iddia edildi.

Sedat Peker'in görüşme kaydını yayınladığı Hadi Özışık'ın tv100'deki 'Sağlı Sollu' programındaki görevi sonlandırıldı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in dün gece Twitter'da gazeteci Hadi Özışık'la olan ses kaydını yayınlamasının ardından tepki toplayan internethaber'in kurucusu Özışık'ın tv100'de yayınlanan "Sağlı Sollu" programındaki görevi sonlandırıldı. Kararın bu sabah tebliğ edildiğini ve Özışık'ın yakın çevresiyle de durumu paylaştığı belirtildi.

Öte yandan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile hakkında arama kararı bulunan organize suç örgütü lideri Sedat Peker arasında arabulucu olduğu iddiasını, “Mesaj götürmüşsem namussuzum, şerefsizim, alçağım” ifadesiyle yalanlayan gazeteci Hadi Özışık, Peker'in "Beni yalanlamayın, herkesi rezil ederim" diyerek söz konusu görüşme kaydını yayınlamasının ardından özür dilemişti.

ÖZIŞIK: KENDİ İSTEĞİMLE AYRILDIM

Medyakoridoru'nun haberine göre, karar Özışık'a bu sabah tebliğ edildi ve Özışık kararı yakın çevresiyle paylaştı. Independent Türkçe'ye konuşan Hadi Özışık ise söz konusu iddiaları yalanlayarak, programdan kendi isteği ile ayrıldığını söyledi. Özışık, "Hakkımda soruşturma başlatıldı. Kanalı arayıp soruşturmam sonuçlanana kadar programa ara vermek istediğimi söyledim" dedi.

Moderatörlüğünü gazeteci Ahu Özyurt'un üstlendiği programda, Barış Yarkadaş, Gürkan Hacır, Hadi Özışık ve Metin Özkan yorumcu olarak yer alıyordu. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.