Kahraman TV

Garipoğlu Ailesinden Yeni Bir Skandal

GÜNDEM

Münevver Karabulut cinayetinin katil zanlısı, Cem Garipoğlu'nun ailesi skandal paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Cem Garipoğlu tarafından 3 Mart 2009 tarihinde vahşice katledilen 17 yaşındaki Münevver Karabulut cinayeti tüm Türkiye'yi dehşete düşürmüştü. Korkunç cinayetin ardından yıllar sonra bir paylaşımla ortaya çıkan iki fotoğraf detayı yine kan dondurdu.

TAŞINDIKLARI EVE GÖTÜRÜLMÜŞ

Cem Garipoğlu'nun kız kardeşi S. Garipoğlu kısa bir süre önce Instagram hesabından yaptığı paylaşımda bir fotoğraf yayınlamış ve gelen tepkiler üzerine fotoğraf silinmişti. Söz konusu fotoğrafta Münevver Karabulut'un öldürüldüğü odada bulunan koltuğun Garipoğlu ailesinin taşındığı eve götürüldüğü ve kullanıldığı iddia edilmişti.

BAŞKA KOLTUK DA KULLANILIYORMUŞ

Ortaya çıkan yeni bir fotoğrafta ise Münevver Karabulut cinayetindeki karelerde yer alan koltuğun da halen aile tarafından kullanıldığı öne sürüldü.

NE OLMUŞTU?

Tarih 3 Mart 2009'u gösteriyordu. Türkiye'de çok konuşulacak bir cinayet işlenmişti. 17 yaşındaki lise öğrencesi Münevver karabulut, 17 yaşındaki erkek arkadaşı Cem Garipoğlu tarafından Bahçeşehir'deki villada öldürülmüştü.

KOĞUŞUNDA ÖLÜ BULUNMUŞTU

Cinayetin işlendiği 3 Mart 2009 gününden sonra 197 gün kaçan Cem Garipoğlu, 17 Eylül 2009 günü avukatıyla birlikte teslim olmuştu. "Çocuğa karşı, tasarlayarak, canavarca bir hisle ve eziyet ederek öldürmek" suçundan 24 yıl hapis cezasına çarptırılan Garipoğlu, 10 Ekim 2014 tarihinde de Silivri'deki kapalı cezaevindeki koğuşunda ölü bulunmuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.