Kahraman TV

Feci Olay: Minik Çocuk 4. Kattan Aşağı Düştü

GÜNDEM

İstanbul'da 5 yaşındaki çocuk 4. kattaki evinin terasında oynarken önce tarağı yere attı, birkaç saniye sonra da kendisi aşağıya düştü. Durumu ağır olan çocuğun düşme anı, çevredeki güvenlik kamerası ile saniye saniye kaydedildi.

Esenyurt'ta 5 yaşındaki erkek çocuğu 4. kattaki evinin terasında oynarken önce tarağı yere attı, birkaç saniye sonra da kendisi aşağıya düştü. Yaşanan feci olayda çocuk ağır yaralanıp ambulans ile hastaneye kaldırılırken olay güvenlik kamerasına yansıdı.

ÖNCE TARAĞI SONRA KENDİSİ 4. KATTAN AŞAĞI DÜŞTÜ

Olay, Pınar Mahallesi 1282. Sokak'ta saat 13.30 sıralarında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, yabancı uyruklu 5 yaşındaki Salih Abdo isimli çocuk 4'üncü katta bulunan evlerinin terasında oyun oynarken tarağı sokağa fırlattı. Tarağı atmasının birkaç saniye sonrası çocukta metrelerce yüksekten aşağıya düştü. Olayı gören çevredeki vatandaşlar ağır yaralı çocuğa yardım etti. Olay yerine ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından Abdo'yu Esenyurt Devlet Hastanesine kaldırdı. Yoğun bakıma alınan çocuğun bilincinin kapalı ve durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.