Kahraman TV

En Pis Hastalık: 10 Kamyon Çöp Çıktı!

GÜNDEM

Uzun zamandır evden yükselen kötü kokulardan rahatsız olan çevre sakinleri yetkililere şikayette bulundu, temizlik ekipleri evden tam 10 kamyon çöp çıkarttı.

Manisa'da müstakil bir evde yalnız yaşayan yaşlı adamın evinden gelen kötü kokulardan rahatsız olan çevre sakinleri nin şikayeti üzerine harekete geçen ekipler, İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun kararıyla evin bahçesinden 10 kamyon çöp çıkardı. Saatler süren temizlik çalışmasının ardından mahalle sakinleri de rahat bir nefes aldı.

TEMİZLİK SAATLERCE SÜRDÜ

Manisa'nın Turgutlu ilçesi Yıldırım Mahallesi Sakarya Sokak üzerinde bir evden kötü koku gelmesi üzerine mahalle sakinleri durumu Turgutlu Kaymakamlığına bildirdi. Turgutlu İlçe Umumi Hıfzısıhha Kurulu tarafından alınan karar doğrultusunda ev, saatler süren çalışmanın ardından çöplerden arındırıldı.

MAHALLELİ RAHAT BİR NEFES ALDI

Ev sahibi İsmet A.'nın bahçesindeve kaldırımın üzerinde çöpten topladığı belirtilen yüzlerce eşya ve mataryel biriktirdiği görüldü. Çöpler Turgutlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlendi. Temizlik çalışmasının ardından kötü kokudan şikayetçi olan mahalle sakinleri de rahat bir nefes aldı. Ekipler, evden yaklaşık 10 kamyon çöp çıkarırken, toplanan çöplerin ardından ev ve evin bahçesinde temizlik çalışması yaptı. [HABERLER]

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.