Kahraman TV

Elazığ'da 5 Katlı Bina Korna Sesiyle Yıkıldı

GÜNDEM

Elazığ'da Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan 5 katlı bir bina, korna sesiyle çöktü. Bina yıkımı sırasında iş makinelerinin yanı sıra ses dalgalarından da faydalanıldı.

Elazığ'da Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan 5 katlı bir bina, korna sesiyle çöktü. Bina yıkımı sırasında iş makinelerinin yanı sıra ses dalgalarından da faydalanıldı. Korna sesiyle birlikte ses dalgalarının etkisiyle 5 katlı bina yıkıldı. O anlar ise kameraya saniye saniye yansıdı.

 Elazığ'da, Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan 5 katlı bir bina, korna sesi ile çöktü. Elazığ'da 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar gören binaların yıkımı devam ediyor. Merkez Rüstempaşa Mahallesi'nde bulunan 5 katlı binanın da çevre güvenliğinin alınmasının ardından yıkımına başlandı. Binanın yıkımı sırasında iş makinelerinin müdahalesinin yanı sıra ses dalgalarından da faydalanıldı. Binanın belirli noktalarına iş makinesinin darbelerinin ardından korna sesiyle destek verildi. Korna sesiyle birlikte ses dalgalarının etkisiyle 5 katlı bina yıkıldı. O anlar ise kameraya saniye saniye yansıdı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.