Kahraman TV

Cansever: Sağlık Çalışanları İçin Çözüm Arıyoruz!

GÜNDEM

Genel Sağlık İş Sendikası, Kahramanmaraş'ın Nurhak ve Çağlayancerit ilçelerinde bulunan sağlık kurumlarını ve burada çalışan sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

İl Başkanı Mehmet Cansever ve sendika temsilcileri, çalışanların sıkıntı ve sorunlarını yerinde tespit edip, çözüm için not aldı.

İl Başkanı Cansever açıklamasında: "İlimizde tüm sağlık çalışanlarını yerlerinde ziyaret edip, sıkıntılarını tesbit edip, çözüm arıyoruz, bugün Çağlayancerit ve Nurhak ilçelerimizi ziyaret edip, sıkıntılarını dinledik, çalışanlarımız genel olarak promosyon konusunun çözülememesi, sözleşmeli personelin tümünün kadroya geçirilmesi, 112 çalışanlarına verilen yemek ücretlerinin komik durumda oluşu, eğitim için uzak kuzey ilçelerden, il merkezine gitmenin zorluğu gibi konuları gündeme getirdiler, bu sorunları not aldık ve çözüm için İl Sağlık Müdürlüğümüz ve Genel Merkezimiz ile temasa geçeceğiz. Sadece sağlık çalışanlarının değil, hastalarımızında şikayetlerini dinledik.
Nurhak ilçemizde yanımıza gelen bir hasta yakını hastanede diş ünitesi var ama tek doktorumuz var, oda insan sonuçta bazen izne gidiyor, bazen hasta olabiliyor, yerine bakan başka doktorumuz yok, ayrıca diş tedavimizi burada oluyoruz, sağolsun doktorumuz çok ilgili ama diş röntgeni için Elbistan gidip, orada çektirip, tekrar Nurhak'ta muayeneye geliyoruz, il Sağlık Müdürlüğümüz'den buraya bir diş hekimi daha vermesini ve diş röntgen cihazını bozuksada tamirini istiyoruz" dedi. Bu konularıda not aldık ve ileteceğiz.
Genel Sağlık İş Sendikası olarak Çalışanlarımızın Herzaman yanındayız, 
Mesafeler uzak olsada, gönlümüz çok yakın onlara" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.