Kahraman TV

Cahit Bağcı kimdir?

GÜNDEM

Sosyal medya ve internet kullanıcıları, Azerbaycan Büyükelçiliği'ne atanan Cahit Bağcı kimdir sorusunun yanıtını arıyor.

Resmi Gazete'de dün gece yayımlanan kararlara göre 13 ülkeye yeni büyükelçi atandı. Azerbaycan Büyükelçisi Erkan Özoral merkeze alınırken yerine eski AK Parti Milletvekili Cahit Bağcı getirildi.

Bağcı, bu karar sonrası Twitter hesabından paylaştığı teşekkür mesajında, "Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile Türkiye Maarif Vakfı Mütevelli Heyeti Daimi Üyeliği görevinden dost ve kardeş ülke Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye Büyükelçi olarak atandım. Bizi bu onurlu ve şerefli görevlere layık gören Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı arz ederim. Destekleri için Dışişleri Bakanımız sayın Mevlüt Çavuşoğlu ‘na çok teşekkür ederim. Köklü dostluk ve kardeşlik ruhuyla ve aşk ile bir işçi arı gibi çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile Türkiye Maarif Vakfı Mütevelli Heyeti Daimi Üyeliği görevinden dost ve kardeş ülke Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’ye Büyükelçi olarak atandım.
Bizi bu onurlu ve şerefli görevlere layık gören Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı arz ederim.+

— Cahit Bağcı (@CahitBagci) April 2, 2021

Destekleri için Dışişleri Bakanımız sayın @MevlutCavusoglu ‘na çok teşekkür ederim. Köklü dostluk ve kardeşlik ruhuyla ve aşk ile bir işci arı gibi çalışacağız.

Allah yüzakıyla görev yapmayı nasip etsin.
Cehd ile Bismillah
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.