Kahraman TV

Berat Albayrak Müjdeleri Duyurdu!:3 Bankadan Kredi Paketi

GÜNDEM

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak iş dünyası ile bir araya geldi. Burada açıklamalarda bulunan Albayrak, "Enflasyonda yüzde 5'in altını tarihimizde ilk defa göreceğiz." açıklamasında bulundu.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Malatya İş Dünyası ile Buluşma" programına katıldı.

Burada açıklamalarda bulunan Albayrak, "İnşallah 2019'u büyüme tarafında pozitif bir rakamla kapatacağız. 4. çeyrekte yüzde 4 büyürüz, 2019'da daralma yaşanmaz. Enflasyonda yüzde 5'in altını tarihimizde ilk defa göreceğiz." dedi

Bakan Albayrak'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

"Son 6 yıldır ülkemize karşı devreye alınan tüm saldırıların bir alanı da ekonomi alanı. Üç ayrı terör örgütüyle mücadele eden tek ülke olduk. Bu alandaki mücadeleden korkmadık. Güçlendirmemiz gereken alanların hep farkındaydık. Özellikle ekonomi alanında verdiğimiz mücadele alanında Türkiye'de itibar suikastlerine karşı da mücadele verdik. Ekonomide mücadele verirken birileri algıyı başka yerlere çekmeye çalışıyor. Dolar 8 lira olacak dediler 10 lira olacak dediler. Operasyon yapmaya çalıştılar. Ülkemize karşı yürütülen planın parçası olan bu kişiler itibar görmeye başladı. Toplumsal korku imparatorluğu oluşturmaya çalıştılar. Bir dönem ağaç bahanesiyle ekonomi batacak diye yapılan operasyonlar başarısız oldu. Türkiye olarak hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Finansal piyasalarda normalleşmeyi sağladık. Yeniden dengelenme vurgusu yaptık. Hedefimiz kapsamında çok ama çok önemli kazanımlar elde ettik. Enflasyon malumunuz ana mücadele alanlarının başında geldi. Enflasyonda tekrar tek haneli rakamları gördük. Enflasyonda hedefimizinden çok daha iyi bir noktaya geldik. Bir üst lige çıkmak istiyorsak enflasyonda yüzde 5 en önemli hedef olmalı."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.