Kahraman TV

Belediye Başkanına İlginç Şikayet: Nikah Memuru Kızımı Dudağından Öptürmedi!

GÜNDEM

Belediye Başkanına sokak ortasında vatandaşın serzenişi şok etkisi yarattı: Nikah Memuru damadın kızımı dudağından öpmesine izin vermedi!

İLGİNÇ ŞİKAYET

Çöp toplama programının ardından İzmit sokaklarında yürüyen Başkan Fatma Kaplan Hürriyet’in başına çok ilginç bir olay geldi. Yolda yürüyen Başkan Hürriyet’i durduran bir vatandaş çok ilginç bir şikayette bulundu.

DUDAĞINDAN ÖPTÜRMEDİ

Hürriyet’in önünü keserek derdini anlatan vatandaş, “Benim kızım birkaç yıl önce İzmit’te evlendi. Nikah sonrasında damat kızımı dudağından öpmek istedi. Ancak nikah memuru dudağından öpme alnından öp şeklinde bir serzenişte bulundu.

BELEDİYEDE GÖREVLİ

Bunun üzerine benim kızımın düğün günü mahvoldu. O nikah memuru da hala belediyede görevli. O günün hesabını kim verecek” ifadeleriyle derdini anlattı.

KOV DİYORSAN KOVAYIM

Bu çıkış karşısında şaşkına dönen Fatma Kaplan Hürriyet, “Geçmiş dönemde olmuş bitmiş. Şimdi ben ne yapayım? O nikah memurunu kovayım mı? Kov diyorsan kovayım.

YENİ BİR DÖNEM

Biz yeni bir döneme başladık. Artık herkesin özgürlüklerine daha fazla anlayış göstereceğiz. Daha saygılı olacağız. Artık yeni bir dönem başlıyor” açıklamasında bulundu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.