Kahraman TV

Başkan Adayı Buluntu: "Dedikodularla değil projelerle ilgileniyoruz"

GÜNDEM

KMTSO Yönetim Kurulu Başkan Adayı Mustafa Buluntu; “Şuana kadar ne kendim, ne ekibim ne de birlikte yol yürüdüğüm arkadaşların hiç biri isimlerle değil fikirlerle, projelerle ilgilendiler.” dedi.

ALGI OPERASYONLARINI BERTARAF ETTİ

Perde arkasında sahte hesaplardan yapılan algı operasyonları ve itibar suikastlarını bertaraf ederek süreci tamamlayan Buluntu, ne kadar tasvip etmeseler de bu tür girişimlerin olduğunu fakat bu tür girişimlere asla pirim vermeyeceklerini söyledi. Mevcut başkan adayının yaptığı son basın toplantısındaki iddiaları da şaşkınlıkla karşıladığına dikkat çeken KMTSO Yönetim Kurulu Başkan Adayı Mustafa Buluntu kendilerini ilgilendirmeyen konuların seçim malzemesi yapılması ve buradan nasıl bir anlam çıkartmaya çalışılmasını da anlamadığını söyledi.

SEÇİMDEN SONRA DA DOSTLUKLAR SÜRECEK

Şubat ayından itibaren sahada görüşmedik kimse bırakmamaya dikkat ettiğini de dile getiren İş İnsanı Buluntu, süreçte gece gündüz yanlarında olarak çalışmalara destek olan arkadaşlarının ailelerine de sabır gösterdiklerin için ayrı ayrı teşekkür etti. Tüm iddialara net cevap veren, seçim sürecinde yaptığı birleştirici seçim çalışmalarıyla da üyelerinden tam not alan KMTSO Yönetim Kurulu Başkan Adayı Buluntu, “Kim kazanırsa kazansın seçim bittikten sonra dostluklar kalacak, birliktelikler kalacak. Sahadaki yapılan olumlu veya olumsuz algı ve hareketlerin insanlarımızın üzerindeki etkileri kalacak.” Diye konuştu.

İşte Buluntu’nun konuşmasından satır başları;

“Sanayi ve Ticaret alanında önemli bir geçmişe sahip Kahramanmaraş’ta sanayi hamlesi 1980’li yıllarda başlamış 1990’lı yıllarda ise bu hamlesini hızlandırmıştı. 2004 yılında çıkan teşvik yasası ile de kent sanayisi gelişmede büyük ivme yakalamış, sektörel çeşitliği de bünyesine katarak ülkenin önemli sanayi üslerinden biri olmayı başarmıştır.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.