Kahraman TV

Balta ile Dehşet Saçmışlardı: Tutuklandılar!

GÜNDEM

İstanbul Avcılar'da park yeri nedeniyle çıktığı iddia edilen olayda, biri baltalı ikisi sopalı şahısların bir kişiye saldırdığı anlar kan dondurdu.

Habertürk’ten Emrah Doğru'nun haberine göre, korkunç saldırı 18 Ekim Pazar günü saat 13.00 sıralarında Yeşilkent Mahallesi Geçici 559. Sokak'ta meydana geldi.

İddiaya göre, M.Ç. (50) ve karısı A.Ç. aralarında daha önceden husumet olduğu öğrenilen komşuları ile park yeri meselesi yüzünden tartıştı. Kavgaya dönüşen olayda, biri baltalı ikisi sopalı 3 kişinin saldırısında, M.Ç ve karısı A.Ç. balta ve sopa darbesiyle yaralandı.

Yaralılar hastaneye kaldırılırken, kavgaya karıştığı tespit edilen 3 kişi polis tarafından gözaltına alındı. Şüpheliler savcılıktaki sorgularının ardından da sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Olayla ilgili kan donduran güvenlik kamera görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde, biri baltalı ikisi sopalı 3 kişi tarafından darp edilen bir kişinin, aldığı sert balta ve sopa darbelerinin ardından yere düştüğü görüldü. Baltalı kişinin, M.Ç.'den önce eşine baltayla vurduğu yer alan görüntülerde daha sonra, şahsın araya girenlere de baltanın ters tarafıyla sert darbeler indirdiği görüntülere yansıdı.

DARP EDİLEN AİLE KONUŞTU

Avcılar'da park yeri bahanesiyle 3 kişi tarafından darp edilen Çakır ailesi konuştu. Bacaklarına baltanın tersiyle aldığı darbeler sebebiyle yürümekte zorluk çeken anne Asiye Çakır, 3 kişi tarafından baltayla dövüldüğü anları anlattı. Asiye Çakır, "Eşimin kafasına vuruyorlar kafası yarılıyor. Şu an eşim yoğun bakımda." dedi.

Avcılar Yeşilkent Mahallesi'nde dün öğle saatlerinde park yerini bahane eden Mesut Özçelik, Cemal Özçelik ve Murat Özçelik, Çakır ailesiyle tartışmaya başlamış, tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle 3 şüpheli, anne Asiye Çakır, baba Mevlüt Çakır ve oğul Şerif Atakan Çakır'a balta ve sopalarla saldırmıştı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.