Kahraman TV

Bakanlardan Ardı Ardına Paylaşım: "Dava Sürecinin Takipçisi Olacağız"

GÜNDEM

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, İstanbul'da öğretim görevlisi Aylin Sözer'in öldürülmesine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

İstanbul'un Maltepe ilçesinde eski sevgilisi olduğu öne sürülen şahıs tarafından önce bıçaklanarak öldürülen, ardından yakılan öğretim üyesi Aylin Sözer cinayetine ilişkin toplumun her kesimden tepkiler çığ gibi büyüyor.

BAKAN GÜL: YARGI GEREKENİ YAPACAK

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, İstanbul'da akademisyen Aylin Sözer'in Kemal Delbe tarafından öldürülmesiyle ilgili, katilinin hak ettiği cezayı alacağını söyledi.

Bakan Gül, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Aylin Sözer'i vahşice katleden caninin hak ettiği cezayı alması için yargı gerekeni yapacaktır" ifadesini kullandı.

KALIN: TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Aylin Sözer cinayetine tepki göstererdi. Sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan İbrahim Kalın şu ifadelere yer verdi: Vahşice öldürülen AylinSözer'e Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabr-ı cemil diliyorum. Bu vahşi cinayeti işleyen katilin en ağır cezayı alacağına inanıyorum. Biz de takipçisi olacağız

BAKAN SELÇUK: LANETLİYORUM

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da Aylin Sözer'in öldürülmesinden duyduğu üzüntüyü belirterek, "En hafif tabiriyle bir caninin kurbanı olması çok acı. Lanetliyor; ailesi ve öğrencilerine sabır diliyorum." ifadesini kullandı.

Selçuk, İstanbul Maltepe'de öldürülmüş halde bulunan, öğretim görevlisi Aylin Sözer'e ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Bakan Selçuk, "Genç bir meslektaşım, kıymetli bir eğitimci Dr. Aylin Sözer'in vahşice katledildiği haberinin üzüntüsü içindeyim. En hafif tabiriyle bir caninin kurbanı olması çok acı. Lanetliyor; ailesi ve öğrencilerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun." değerlendirmesinde bulundu.

YAKIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, İstanbul Maltepe'de öldürülmüş halde bulunan, öğretim görevlisi Aylin Sözer'e ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Selçuk, "Akademisyen Aylin Sözer'in vahşice katledilişi hepimizi derinden yaraladı. Katilin en ağır cezayı alması için dava sürecinin yakın takipçisi olacağız." ifadesini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.