Kahraman TV

Bakan Koca'dan Peş Peşe Müjde: 5 Meslek Grubunda Aşılama Başlıyor

GÜNDEM

Türkiye'de aşılamada yeni bir aşamaya geçiliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, beş grubun daha yarından itibaren aşılanmasına başlanacağını açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kovid-19 aşı programında bir grubun daha aşılanmasına başlanacağını açıkladı. Yaptığı paylaşımda önce film ve dizi prodüksiyon ekipleri ile müzisyenlerin aşılamaya başlayacağını duyuran Koca, öğretim üyeleri ve üniversite personellerinin de aşılamaya başlayacağını duyurdu.

Bakan Koca, "Müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekipleri yarından itibaren aşı olmaya başlayabilecekler. Her geçen gün yeni meslek ve yaş grupları eklenerek ülkemizi en kısa sürede salgın gündeminden çıkaracağız. Bu güce güvenin." ifadelerini kullandı.

ÜNİVERSİTE PERSONELLERİNE AŞILAMA BAŞLIYOR

Bakan Koca, aşı programında flaş gelişmeyi sosyal medya hesabında duyurarak, "Bir meslek grubu daha aşı programında yerini alıyor. Üniversitelerimizin Eylül'de yüz yüze eğitime başlayabilmesi için öğretim üyelerimizin ve üniversite personellerinin aşılanmasına da yarın başlıyoruz. Bu güce güvenin." ifadelerini kullandı.

Bir meslek grubu daha aşı programında yerini alıyor. Üniversitelerimizin Eylül'de yüz yüze eğitime başlayabilmesi için öğretim üyelerimizin ve üniversite personellerinin aşılanmasına da yarın başlıyoruz. Bu güce güvenin.

— Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) June 8, 2021

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.