Kahraman TV

Bakan Koca 7 İlimizi Uyardı: Vakalar Artışta

GÜNDEM

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, son 3 günde ortalama vaka sayısının en çok arttığı illerin; İstanbul, Ankara, Gaziantep, Mardin, Konya, Bursa ve Diyarbakır olduğunu açıkladı.

 Sağlık Bakanlığı’nın hazırlamış olduğu covid.19.saglik.gov.tr sayfasında her gün Türkiye koronavirüs tablosu paylaşılıyor. Son dönemlerde artan vaka sayıları sonrasında 5 Temmuz koronavirüs verileri merakla bekleniyordu. Bakan Koca son verileri paylaştı.

Bakanlığın, covid.19.saglik.gov.tr adresinde 5 Temmuz güncel veri tablosunu paylaştı. Açıklanan koronavirüs tablosuyla beraber vaka, ölü, entübe ve iyileşen kişi sayısı da belli oldu. 5 Temmuz günlük koronavirüs tablosuna göre son 24 saat içerisinde 19 kişi daha hayatını kaybetti. Paylaşımı yapan Bakan Koca, açıklamasında "Son 3 günde, ortalama vaka sayısının en çok arttığı iller: İstanbul, Ankara, Gaziantep, Mardin, Konya, Bursa, Diyarbakır. Yoğun bakım hasta sayımız, yeni vakaları takiben, artış eğiliminde. TEDBİR VARKEN, “Bugün vefat eden sayısı” kanıksanacak tablo değil. " ifadesini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.