Kahraman TV

Arif Ozan Güven Kimdir?

GÜNDEM

Balıkesir Edremit'te yedek subay olarak görev yapan Arif Ozan Güven bir tartışma sonunda tarafların kullandığı ateşli silahtan çıkan kurşun ile hayatını kaybetti.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, başka birine yönelik silahlı saldırı sırasında göğsüne mermi isabet eden asteğmen yaşamını yitirdi.

4 EL ATEŞ EDİLDİ

Aralarında borç meselesinden anlaşmazlık bulunduğu öğrenilen Ümit S. ile Hasan T, iddiaya göre, Cennetayağı Mahallesi Ülkü Yolu girişinde buluşmak üzere sözleşti. Bu adreste bekleyen Ümit S'ye, Hasan T'nin kullandığı hafif ticari araçtan kardeşi Tolga T. tarafından pompalı tüfekle 4 el ateş edildi.

ASTEĞMEN HAYATINI KAYBETTİ

Ümit S, bacağından yaralanırken, mermilerden biri o sırada seyyar kokoreççinin önünde bulunan asteğmen Arif Ozan Güven'in göğsüne isabet etti. Ambulansla hastaneye götürülen Güven, müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Yorumlar (1)

Kerem 4 Yıl Önce

Allah cezanızı versin şerefsiz herifler. Bunları sokağan bırakanın da bunların eline silahın geçmesine kolaylık sağlayanın da. . . Ne söylenebilir ki . Giden gittiğiyle kalıyor ,ateş düştüğü yeri yakıyor. Allah sabır versin ailesine

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.