Kahraman TV

Altın Haftaya Düşüşle Başladı

GÜNDEM

Altın fiyatları, son dönemin en çok araştırılan konuların başında geliyor. Yatırım yapmak isteyen ya da altını bozdurarak nakde çevirmek isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırmaya devam ediyor. Altın fiyatları haftanın ilk gününe düşüşle başladı. Peki, çeyrek altın, gram altın ne kadar? Detaylar haberimizde

Ağustos'un son haftasında altının hangi rakamlarda olacağı merak ediliyor. Fiyatlardaki artış dikkat çekici boyutlara ulaşmışken, haftanın ilk gününde fiyatların düşmeye başladığı görüldü. 24 Ağustos güncel altın fiyatları haberimizde mevcut

FİYATLAR DÜŞÜŞTE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz hafta doğalgaz fiyatlarını açılamasının ardından altın fiyatlarındaki düşüş devam ediyor. Bir süredir hareketli olan altın ibresini terse çevirdi ve düşmeye başladı. Düğünlerde en çok takılan takıların başında gelen altın, yükseldikçe, vatandaşların ekonomik açıdan zorlanmasına sebep oluyor. Fiyatlar sebebiyle, çeyrek almak isteyip, almayan vatandaşlar, gözlerini gram altına çevrildi. Peki, gram altında alış ve satış fiyatları haftanın ilk gününde nasıl?

GRAM ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın alamayanların en çok tercih ettiği altınların başında gram altın geliyor. Bir dönem en yüksek seviyesini gören gram altın da şu an düşüşte. Kapalıçarşı'da 24 Ağustos sabah saatlerinde gram altın 455,78 TL civarında işlem görüyor. Alış fiyatı ise 455,33 TL olarak ifade edildi.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Geçtiğimiz haftanın ilk gününde de haftaya düşüşle başlayan çeyrek altın, bu haftaya da düşüşle başladı. Ons altın fiyatının bu hafta başlangıcında 2 bin doların altında kalmasıyla birlikte, çeyrek altın fiyatları da düşmeye başladı. Çeyreğin alış fiyatı 753,99 TL iken, satış fiyatı 737,41 TL olarak ifade edildi.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Yatırım için tercih edilen Cumhuriyet altını, için satış fiyatı 3.135,00 TL olurken, alış fiyatı 3.080,00 TL olarak belirtildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.