Kahraman TV

Ali Kılıç Kimdir?

GÜNDEM

Ali Kılıç kimdir? Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç kaç yaşında, nereli?

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç kimdir? Karıştığı kazanın ardından Ali Kılıç kimdir sorusunun cevabı sorgulanıyor. Ali Kılıç kimdir, kaç yaşında, nereli? CHP'li Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın alkollü şekilde otomobil kullanırken kaza yaptığı iddia edildi.

Ali Kılıç kimdir, kaç yaşında, nereli? Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç kimdir sorusunun cevabı merak ediliyor. Başkan Ali Kılıç'ın alkollü bir şekilde araç sürerken trafik kazasına karıştığı iddia edildi. Kılıç'ın otomobiline çarptığını öne süren kadın, kendilerine susmaları için para teklif edildiğini belirtti.

ALİ KILIÇ KİMDİR?

Ali Kılıç, 1964 yılında Tunceli Pülümür'de doğdu. Lise yıllarında siyasetle tanıştı. Almanya'da bir yandan eğitimini tamamladı, bir yandan da dünya görüşü ve hayat felsefesiyle örtüşen bir meslek olan gazeteciliğe başladı.

Romanya, Afganistan ve Yugoslavya'daki savaşları gazeteci olarak yakından takip etti.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde 1. Bölge Milletvekili Adayı, Parti Meclisi Üyesi, Merkez Yürütme Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Danışmanlığı görevlerini yaptı, Yurtdışı Örgütlenme Koordinatörlüğü görevini de sürdürdü.

2014 Yerel Seçimlerinde Maltepe Belediye Başkanı seçildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.