Kahraman TV

Ali Ayvazoğlu Kimdir? Ali Ayvazoğlu Nereli?

GÜNDEM

Ali Ayvazoğlu kimdir? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamasının ardından gündeme oturan Ali Ayvazoğlu eşi Bahar Ayvazoğlu kimdir? Sözcü Gazetesi'nin yazarı Saygı Öztürk, itibar cellatlığını sürdürerek bugünkü köşesinde yine Ali Ayvazoğlu ve Bahar Ayvazoğlu hakkında çeşitli suçlamalarda bulundu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da bu habere sert tepki gösterdi. Peki, Ali Ayvazoğlu kimdir? Ali Ayvazoğlu eşi Bahar Ayvazoğlu kimdir? İşte yanıtı…

Ali Ayvazoğlu kimdir? Ali Ayvazoğlu eşi Bahar Ayvazoğlu kimdir? Sözcü Gazetesi yazarı Saygı Öztürk'ün haberinin ardından Ali Ayvazoğlu ve Bahar Ayvazoğlu isimleri gündeme oturdu. Öztürk'ün iddialarına sosyal medya hesabı Twitter'dan yanıt veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sözcü yazarı hakkında çok sert ifadeler kullandı. Soylu, paylaşımında "İnsanlık görevimi yapıyorum Saygı Öztürk'ün bu yazısı namussuzluktur. Bahar Hanım ahlaklı, faziletli bir kadındır. Ali Beye minnettarız Trabzon turizmini ayağa kaldırdı. Bugünden sonra bu namus düşmanını kim muhatap alırsa, gözümde aynı namussuzluğun ortağıdır, haysiyet celladıdır." ifadelerine yer verdi.

ALİ AYVAZOĞLU KİMDİR?

21 Nisan 2020 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararları kapsamında; Ankara ve yedi ilin Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne atama yapıldı. Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne Ali Ayvazoğlu atandı. Ali Ayvazoğlu daha önce Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak görev yürütüyordu.

Ali Ayvazoğlu, Trabzon Belediyesi'ne bağlı TRABEL şirketinde işçi kadrosunda çalışırken, aynı zamanda Atatürk Köşkü'nde bekçi olarak görev yaptı. Bahar Ayvazoğlu ise Mustafa Yanmış'ın Merkez İlçe Başkanlığı döneminde AK Parti'ye sekreter olarak işe alındı.

Ali Ayvazoğlu eşinden ayrılarak, Bahar Ayvazoğlu ile evlendi. AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş'ün, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği'ne seçilmesi üzerine boşalan Kadın Kolları Başkanlığı'na Bahar Ayvazoğlu atamayla getirildi.

2014'de Ortahisar Belediye Başkanlığı kuruldu. Başkanlığa AK Parti İl Başkanı Ahmet Metin Genç seçildi. Genç, özel kalem müdürü bulunmasına rağmen Ali Ayvazoğlu'nu kağıt üstünde özel kalem müdürü yaptı. Daha önce turist rehberliği de yapan Ali Ayvazoğlu'nun üst bir göreve getirilmesi için çalışma yapıldı. Trabzon'un 20 yıldır Kültür ve Turizm İl Müdürü İsmail Kansız görevinden alındı. Böylece Ali Ayvazoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine vekaleten getirildi.

2015'te Bahar Ayvazoğlu'nun milletvekili seçilmesinden sonra Ali Ayvazoğlu da bu göreve asaleten atandı. Eşlerden birinin Trabzon'da, diğerinin Ankara'da bulunması sorununu da aşıldı. Ali Ayvazoğlu, Trabzon'dan Ankara Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'ne atandı. Ancak bu görevde de uzun süre kalmayacağı, bakan yardımcılığı ya da genel müdürlüğe atanacağı ileri sürüldü.

Yorumlar (7)

Mert Kaya 4 Yıl Önce

Ali Beyin özgeçmişini öğrenmek için okudum ama hiçbir bilgi yer almıyor.

Bertan 4 Yıl Önce

İyi de, Ali Ayvazoğlu kim?? Haberin başlığı bu soru ama, bilgi yok...

Ahmet 4 Yıl Önce

Tıklıyorsun açılan sayfa da meğer senin aradığını ariyormus. Böyle saçma bir site istw

Fatos 4 Yıl Önce

Ya su basligin altinda adam gibi biyografi yazsaniza,

Khan 4 Yıl Önce

Nasıl yükselmiş

Afrodit 4 Yıl Önce

Bu şahısla ilgili bir bilgi yok resmen haberler doğru torpil kol geziyor açığa cıkıcak die korkuyorlar hepsinin torpili açığı var bi yerlerde yazık Akp oy Verenlere başta kendime

GG 4 Yıl Önce

Soyliyebilmek lazım.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.