Kahraman TV

Adnan Oktar'a Soruldu:Kediciklerle İlişkiye Girdin Mi?

GÜNDEM

Hakkındaki suçlamalar nedeniyle 420 yıldan 871 yıla kadar hapsi istenen Adnan Oktar, 'Kedicik' olarak adlandırdığı kadınlarla cinsel münasebeti olup olmadığı sorusuna "Kadınların hepsini çok seviyorum. Allah aşkıyla seviyorum" şeklinde yanıt verdi.

"Suç işlemek amacıyla örgüt kurma-yönetme'', ''Terör örgütüne (FETÖ) üye olmamakla birlikte örgüte yardım etmek'', ''Kasten adam öldürmeye teşebbüs'', ''5607 sayılı Kaçakçılık Kanununa Muhalefet Etmek'', ''Resmi belgeyi yok etmek'', ''Resmi belgede sahtecilik'', ''Nitelikli cinsel saldırı'', ''Çocuğun nitelikli cinsel istismarı gibi suçlardan da hapsi istenen Adnan Oktar, hakim karşısında.

"KADINLARA ŞEFKAT DUYUYORUM"

Oktar, duruşmada hakimin 'Kedicik' olarak adlandırılan kadınlarla herhangi bir cinsel münasebeti olup olmadığı yönündeki soruya, "Kadınların hepsini çok seviyorum. Allah aşkıyla seviyorum, şefkat duyuyorum, kadınlara karşı saygımı herkes bilir" şeklinde yanıt verdi.

İDDİANAMEDEN

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu'nca hazırlanan 3 bin 908 sayfalık iddianamede Adnan Oktar'ın da aralarında bulunduğu 226 sanık ile 125 mağdur-müşteki yer alıyor. İddianamede Adnan Oktar Suç Örgütü'nün kuruluşu, yapısı, kuralları, örgüt içi evlilikler, örgütün tarihsel gelişimi, ideolojisi, amacı, örgütün cinsel-mali sömürü düzeni, örgütün gelir kaynakları, silahlanma yapısı, örgütün hukuk grubu, propaganda faaliyetleri ve FETÖ ile ilişkisine ayrıntılı olarak yer veriliyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.