Kahraman TV

A Milli Takım'a 'Bizim Ruhsuzlar' Tepkisi

GÜNDEM

A Milli Takım'ın İsviçre ile oynadığı maçın ilk yarısında bir reaksiyon gösterememesi ve peş peşe goller yemesi futbolseverleri çıldırttı.

A Milli Takımımız, 2020 Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) A Grubu üçüncü ve son maçında İsviçre'ye 3-1 mağlup oldu. İtalya ve Galler'in ardından İsviçre'ye kaybeden Milliler, EURO 2020'ye puansız ve -7 averajla veda etti.

İsviçre'ye galibiyeti getiren golleri; 6. dakikada Seferovic, 26 ve 68. dakikada Shaqiri kaydetti. Milli Takımımız'ın maçtaki ve turnuvadaki tek golü ise 62. dakikada İrfan Can Kahveci'den geldi. Şenol Güneş yönetimindeki Ay-Yıldızlılar, turnuva tarihimizin en kötü performansına imza attı.

EN BÜYÜK TEPKİ GÜNEŞ'E

Şenol Güneş, kadro tercihleri sebebiyle yerden yere vuruldu. Özellikle Altay Bayındır, Halil Dervişoğlu, Abdülkadir Ömür, Rıdvan Yılmaz gibi isimlere şans vermemesi, üç maçta sahaya çıkardığı 11 ve oynattığı futbol, Güneş'i eleştirilerin hedefi haline getirdi. Uğurcan Çakır, Ozan Tufan, Zeki Çelik, Cengiz, Burak, Umut Meraş gibi isimlere turnuvada gösterdikleri performanstan ötürü tepki gösterildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.