Kahraman TV

8 Eylül Günlük Burç Yorumları

GÜNDEM

8 Eylül Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumlarını sizler için derledik.

Koç

Mahkeme ve hukukla ilgili konular bugün önünüze açılabilir ve bunlar sizi ciddi bir biçimde etkileyebilir. Aman bir bilene danışın.

Boğa

Sağlık konusunda özellikle boyun ve sırt bölgesine dikkat etmenizde fayda var. Spor belki iyi gelebilir ve fakat bilen birinden destek alın.

İkizler

Kindar davranışlarda bulunmanıza hiç gerek yok. Sinirli olabilirsiniz ve tepkileriniz biraz sınırını aşmış bir şekilde görülebilir. Dikkat edin laflarınıza.

Yengeç

Hayal kırıklığı yaşadığınız bir süreçten geçiyorsunuz ve bu süreç sizi biraz daha yoracak gibi görünüyor. Kendinize biraz müsaade edin.

Aslan

Para konusunda, ödemelerde sıkıntılar yaşayabilirsiniz. İpinizi sağlam kazığa bağlamanız gerektiğini bir kere daha öğreniyor olabilirsiniz.

Başak

Bu aralar her şey biraz fazla üstünüze geliyor gibi hissedebilirsiniz evet ama yapabileceğiniz en iyi şey kendinizi dışarıya atmak olacaktır. Eğlenin biraz.

Terazi

Bugün vereceğiniz kararlar biraz önemli gibi durmakta. O nedenle özellikle bu durum aşk ve gönül meseleleriyle ilgiliyse bir kere daha dikkat.

Akrep

Karamsarlığa hiç gerek yok ne olursa olsun, önünüzde sizi çok daha aydınlık bir noktada tutacak şeyler olabilir. Pozitif olmaya gayret edin.

Yay

Şans ve şansla ilgili olabilecek konularda kendinizi çok zorlamayın. “Bu sefer tamam, kazanacağım” diyerek bir işe kalkışmayın derim.

Oğlak

Tam olarak adını koyamadığınız işlerin içine girmeyin derim. Netlik kazanmadan kendinizi ortaya hemen atmayın.

Kova

Kendinizi ortaya koyacağınız veya yaptıklarınızı sunacağınız bir durum varsa bilginizi bugün iki kere daha kontrol edin.

Balık

Ortak para kazancınız varsa veya bu konuyla ilgili halledilecek meseleler mevcutsa bu konuda hareket almanızda fayda var.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.