Kahraman TV

Yeni Bir Parti Kuruluyor: İsmi 'Güzel Parti'

GENEL

Kocaeli merkezli yeni bir siyasi parti kuruluyor. Bu partinin kurulacağı resmen açıklandı.

EDİRNE’DE AÇIKLADI

Sesimi Duyan Yok Mu ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Derneği Genel Başkanı ve İzmit’in de yakinen tanıdığı isimlerden biri olan Hüseyin Akbulut önceki gün Edirne’ye ziyarette bulundu.

Hüseyin Akbulut Edirne’de Roman vatandaşlarla bir araya geldi.

HAREKET BAŞLATIYORUZ

Edirne’de bir kafede yapılan toplantıda kurulması planlanan ‘Güzel Parti’nin kurucular kurulu üyeleri de yer aldı. Bu toplantıda Hüseyin Akbulut ilk kez Güzel Parti’nin kurulacağını resmen ilan etti. Akbulut, “Bu parti ile Biz Türkiye Cumhuriyetinden İtibarımızı geri almak için bir siyasi hareket başlatıyoruz ve bütün romanlara tüzel kişilik kazandıracağız.” dedi.

VATANDAŞLAR İSTEKLİ

Hüseyin Akbulut şunları söyledi: “2020’de Güzel Parti’yi kuracağız. Roman camiası olarak bir siyasi parti kurma kararı aldık. Bunu Türkiye’ye yaydığımızda büyük bir heyecanla karşılandı bu fikir. Vatandaşlarımız çok istekli.

ONURUMUZU KIRDILAR

Bugüne kadar bizim onurumuz çok kırıldı. Romanlar ötekileştirildi ve bir kenara atıldı. Üçüncü sınıf insan muamelesi gösterdiler. 90 yıl sonra bir tek bir Roman vekili meclise gönderdi. Daha sonra da AK Partiğ bir Roman ismi meclise gönderdi. Ancak bunlar birer konu mankeni olarak meclise gitti.

CHP ROMANLARI SUSTURMAYA ÇALIŞIYORLAR

Bir milletvekiliyle Romanları susturmaya çalışıyorlar. Bizim itibarımız var. Türkiye Cumhuriyetinden itibarımızı geri almak için bir siyasi hareket başlatıyoruz. Bizim de çocuklarımız meclise gidecek, belediye başkanı olacak. Romanların çoğuna tüzel kişilik kazandıracağız. 2020 YILI Biz kuracağımız Güzel Parti’de bütün insanlara tam özgürlük vereceğiz. 2020 yılının ilk ayında partimiz siyasi hayatına başlayacaktır. Tüm hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Kardeşçe bir ortamı sağlamak için yola çıkıyoruz.” 

Kaynak: En Kocaeli

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.