Kahraman TV

WhatsApp’a ilaç gibi güncelleme!

GENEL

WhatsApp kullanıcı deneyimi geliştirmek için güncellemeler yapmaya devam ediyor.

Popüler mesajlaşma uygulaması, yeni güncellemesi ile birlikte bu kez istenmeyen ve bir zaman sonra sinir bozucu hale gelen grup mesajlarına çözüm getirecek.

WhatsApp İOS ve Android sever birçok insan için vazgeçilmez bir uygulama. Günümüzde akıllı telefon kullanıp da WhatsApp kullanmayan neredeyse yok. WhatsApp da bu büyük kitlesinin farkında ve bu yüzden kullanıcılarını kaybetmemek için sürekli güncellemeler yapıyor. WhatsApp’ın bu kez yapacağı güncellemenin içeriği ise tabiri caiz ise oldukça büyük bir yaramıza merhem olacak.

WHATSAPP GRUP SEÇENEKLERİNİ SİZE BIRAKACAK

WhatsApp, ‘’nasıl oldu da ben buraya girdim?’’ dediğiniz, mesaj bildirim sesi susmak bilmediği için sessize aldığınız gruplara artık nokta koyuyor. WhatsApp’ın yayınlanan güncellemesi ile birlikte artık kişiler, kendilerini WhatsApp gruplarına ekleyebilecek diğer kişileri belirleyebilecek. Bu kişiler dışında hiç kimse, sizi herhangi bir WhatsApp grubuna eklenmeyecek. Böylece bir sabah kalktığınızda 37 tane WhatsApp grubuna eklenmiş olmayacaksınız.

WHATSAPP GRUP İZİN AYARLARI NASIL YAPILIR?

WhatsApp grup izin ayarları, WhatsApp üzerinden değiştirilebiliyor. Bunun için WhatsApp’a girmeniz ve gizlilik ayarlarından ‘Herkes’, ‘Kişilerim’ veya ‘Şunlar hariç kişilerim’ olarak sıralanan seçeneklerden birini seçerek gruplara sizi ekleyecek kişileri belirleyebilirsiniz.

Eğer ‘’Ben WhatsApp’a girdim ama bu ayarları göremedim’’ diyorsanız uygulamanızı Android için Google Play Store üzerinden, iPhone için App Store üzerinden güncelleyin ve sinir bozucu grup mesajlarının olmadığı bir pazar sabahına uyanmak için gerekli ayarlarınızı hemen yapın…

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.