Kahraman TV

Tüyleri Yok Etmede Yeni Yöntem Episoft

GENEL

Piyasalara yeni çıkmasına rağmen büyük ilgi odağı olan episoft pek çok kişi tarafından kısa sürede uygulanmaktadır.

Her geçen gün çıkan farklı yöntemler arasına yeni giren ürün kısa sürede çok fazla popüler bir hal almıştır. Düzenli olarak kullanılması durumunda istenilen etkili çözümleri episoft serum ile almak mümkün olabilir.

Episoft Nedir?

Kadınların en fazla şikayet ettiği konuların başında gelen tüyler için uygulanan yöntemler arasına yeni giren Episoft tüy dökücü ürün kısa sürede büyük kesim tarafından tercih edilmeye başlandı. Genel olarak bayanların en büyük sorunu olan tüylerden kurtulmak için pek çok farklı yöntemleri uygulamaktadırlar. Ancak bu yöntemlerin hepsinin istenilen olumlu sonuçları verdiği söylenemez. Son zamanlarda adının fazlaca duyulduğu Episoft serum vücutta bulunan istenmeyen tüylerin yok edilmesine yardımcı olabilir. Ürünün düzenli olarak kullanılması durumunda istenilen olumlu sonuçları elde edilebilir.

Episoft İçeriğinde Bulunanlar

Kısa sürede kozmetik reyonlarında yerini bulunan ürün pek çok bayanın ilgisini çekmekle birlikte kullanım sayısı gün geçtikçe artmaktadır. Tamamen organik bitki özlerinden oluşan içeriğe sahip olan ürün istenilen sonuçları almanıza yardımcı olabilir. Papaya, ökse otu, adaçayı, jojoba yağı, batı mazısı, şerbetçi otu, tatlı badem yağı gibi bileşenlerin birleşmesi ile oluşan ürün istenilen sonuçları verebilmesi için düzenli olarak kullanımına dikkat edilmesi gerekir. Episoft kullananlar araştırıldığında büyük bir çoğunluğun üründen memnun olduğu görülebilmektedir.

Episoft Nasıl Kullanılır?

Episoft tüy dökücü serum halinde olduğundan kullanımı son derece kolay ve pratik olmaktadır. Yüz bölgesi, koltuk altı, bacak bölgesi, bikini bölgesi ve vücudun çeşitli bölgelerinde meydana gelen tüm istenmeyen tüyler için kullanımı çok daha uygun olmaktadır. Kullanım için ilk olarak tüylerden kurtulmak istediğiniz bölgenin ağda, tüy dökücü krem, epilatör gibi ürünler ile alınması gerekir. Bu işlemin bitiminden yaklaşık birkaç saat sonra serumu bölgeye masaj yaparak sürülmelidir. Ürünün cilde iyice yedirilmesi etkili çözüm elde etmek için çok önemli olmaktadır. Ayrıca bölgenin kesinlikle temiz olmasına dikkat edilmelidir.

3 Seans Kuralı Nedir?

Genel olarak kullanımının çok daha uygun olduğu üründen çok daha etkili çözümler alabilmek için 3 seans kuralı bulunmaktadır. 1. seans da tüylerin başka bir yöntem ile alınması için ürün uygulanmaktadır. 2. seans da ise tüylein belli bir süre sonra çıktığında tekrar alınması ile ürün ikinci defa bölge üzerine uygulanmalıdır. 3. Seans da çıkan tüyler alınır ve tekrar ürünün uygulanması yapılır.

Kampanya dahilinde olan episoft ürününün fiyatları 1 tanesi 39 lira, 2 tanesi 69 lira olup 10 lira argo ücreti bulunmaktadır. 3 tane ürün 99 lira, 6 tane ürün 159 lira olup ücretsiz kargo hizmeti bulunmaktadır. 3 ya da 6 tane episoft serum alımlarında bir tane ürün hediyesi vardır. Ayrıca 6 tane ürün alımlarında bir tane episoft beyazlatıcı krem hediyesi bulunmaktadır.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.