Kahraman TV

Tiyatro Oyuncusu ve Şarkıcı Onurhan Konak’dan Yeni Albüm

GENEL

Tiyatro Oyuncusu ve senaryo yazarı Onurhan Konak müzik dünyasına adım atıyor.

Tiyatro oyuncusu ve şarkıcı Onurhan Konak ’dan yeni albüm

Tiyatro oyuncusu ve senaryo yazarı Onurhan Konak Albüm hazırlıklarına başladığını ve yakında “Ellerimi Tut” adlı albümünün çıkacağını duyurdu.

Başarılı tiyatro oyuncusu Onurhan Konak “Albümüm de yer alacak, şarkıların seçimleri tamamlandı. Yakın zamanda stüdyoda kayıtlarını yapacağız. Albüm yapma fikri her zaman vardı. Ancak bu dönemde hayata geçirme fırsatı buldum. Dijital dünyanın gelişmesiyle birlikte, aslında müzik alışkanlıklarımızda da değişiklikler oldu. Müzik dünyası da bu değişime ayak uyduruyor. Teknoloji sayesinde şarkı söyleyebilen insanlar var. Gelişen teknoloji bize bu imkanları sundu. Ancak şarkı performansını canlı olarak gerçekleştiremeyecek insanların, albüm çıkarmasını doğru bulmuyorum” dedi.

Albümü ile ilgili açıklama yapan Onurhan Konak “Şarkılarım hepsi üzerinde çalışılmış, emek verdiğim şarkılar oldu. Dinleyenlerin de şarkılarımı beğeneceğine eminim. Müzik sektörüne bu albümüm ile giriş yapmış olacağım. Ancak oyunculuğu bırakmayı düşünmüyorum. Oyunculuk ve müziği birlikte yapmayı planlıyorum. Oyunculuk hayalim ilkokulda izlediğim bir tiyatro oyunuyla başladı. Oyuncular sahnede oynarken, orada olmayı hayal ettim. Oyunculuğa ilk adımlarımı okulun tiyatro klubünde attım. Tiyatronun ve oyunculuğun hayatımda hep kalmasını istiyorum. Şarkıcılık ve oyunculuğu aynı anda yapabileceğime inanıyorum. Bence birbirini besleyen iki ayrı alandır.” dedi.

İlk albümü ile müzik dünyasına giriş yapacak olan oyuncu ve Onurhan Konak’ın “Ellerimi Tut” adını verdiği albümü yakında tüm dijital platformlarda yayınlanacak.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.