Kahraman TV

Tatil Yapacaklar Dikkat: Sandora Boutique Hotel'de Hazırlıklar Tamam

GENEL

Bodrum’un Yalıkavak ilçesinde butik otel olarak faaliyet gösteren Sandora Boutique Hotel, 2021 İlkbahar-Yaz sezonuna hazır olduğunu açıkladı.

Sandora Boutique Hotel “Artık sezonumuz başlıyor. Yaptığımız düzenleme ve bakım çalışmalarıyla hazırlıklarımızı tamamladık. Dünyanın birçok ülkesinden rezervasyonlar gelmeye başladı. Korona virüs nedeniyle uzun süre seyahat edemeyen hatta evlerinden bile çıkamayan kişiler, tatil için planlar yapıyor. Sandora Boutique Hotel olarak misafirlerimizin kendini güvende hissettiği, değişmeyen tatil adresi olarak hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi. 

Bodrumun en güzel bölgelerinden biri olan Yalıkavak Marina’nın tam karşısında bulunan ve eşsiz manzaraya sahip olan Sandora Boutique Hotel “Sağlık Bakanlığı ve Turizm Bakanlığı tarafından yayınlanan Covid-19 eğitimlerimiz tamamlandı. Tesisimizde korona virüs ile ilgili tüm tedbirler hassasiyetle alınmıştır. Çalışan personelimiz konuya azami özen göstermektedir. Otel içerisinde bulunan ortak alanlar düzenli olarak dezenfekte edilmektedir. Ekibimizin ve müşterilerimizin sağlığı bizim birinci önceliğimizdir” dedi.
Modern mimarisi, özel dekorasyonu ve yüksek konforlu odalarıyla, unutamayacağınız bir konaklama hizmeti sunan Sandora Boutique Hotel, “Bodrum’un en çok sevilen bölgesinde kişiye özel, güvenli tatil deneyimi sunar. Konaklayan tüm misafirlerimizin güvenle tatil yapacağı otelimiz, yüksek oranda müşteri memnuniyeti ile ön plana çıkıyor. 5 yıldızlı hizmeti, güzel güzlü çalışanları ile keyifli bir tatilin tadını çıkarabilirsiniz. Özel tasarım oda dekorasyonlarıyla kendinizi evinizde hissedeceksiniz. İyi ki Sandora var! ” açıklamalarında bulundu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.