Kahraman TV

Survivor'dan Ayrılan İsim Belli Oldu. 12 Mayıs 2020

GENEL

Survivor’dan elenen isim Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Talihsiz bir vedanın gerçekleştiği haftada bir yarışmacı sakatlığı nedeniyle diskalifiye oldu. Peki, bu hafta Survivor'da kim elendi?

Survivor 2020'de bu hafta oyunlarda büyük heyecan yaşandı! Dokunulmazlık oyununu ilk kaybeden takım gönüllüler oldu ve konseyde Berkan'ın ismi ilk aday olarak çıktı. Evrim'e bağırması sonrası Acun Ilıcalı tarafından oyundan atılan ve uyarılan Yasin, takım arkadaşlarından konseyde kendi adını yazmalarını istedi ancak bu gerçekleşmedi. Gönüllüler takımının ilk adayı Berkan oldu.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da hiçkimsenin beklemediği bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz günlerde hafif sakatlığı bulunan Ersin'in koşmasında problem meydana gelinde doktor Metin Kuş MR istedi. Yapılan kontroller sonrasında da Ersin'in yarışmaya devam edemeyeceği açıklandı. Böylelikle Survivor 2020'ye bu hafta veda eden isim Ersin Korkut oldu.

ERSİN NELER SÖYLEDİ?

"Üzüldüğüm nokta gerçekten şu bu saatten sonra ekibe yardımcı olamayacağım. Yılmaz Erdoğan şakayla karışık bana şampiyon olmadan gelme demişti. Çok özür diliyorum şampiyon olamadığımdan dolayı. Bazen Ersin’in içinden başka bir Ersin çıkmıştır gerçekten çok özür diliyorum. Ardahan kardeşimizin dediği gibi benim hikayem burada bitti. Burada sohbetimiz ne yazık ki sona ermiştir."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.