Kahraman TV

Survivor'da Kim Elendi?

GENEL

19 Mayıs Survivor 2020 sms oy Sıralaması sonuçları acunn.com kim birinci oldu? Survivor sms listesi Bu akşam Survivor 2020’de bir eleme konseyi daha gerçekleştirilirken adaya veda edecek olan isim heyecanla bekleniyor. Survivor kim elendi?

19 Mayıs Survivor 2020 sms oy Sıralaması sonuçları acunn.com kim birinci oldu? Survivor sms listesi Bu akşam Survivor 2020’de bir eleme konseyi daha gerçekleştirilirken adaya veda edecek olan isim heyecanla bekleniyor. Survivor kim elendi? Bildiğimiz üzere hafta sonu oynanan dokunulmazlık oyunları sonrasında iki takımda birer dokunulmazlık almıştı. Bu durumda ünlüler ile gönüllüler takımlarının SMS sıralaması sonuçları önce acunn.com sonrasında sitemizde yayınlanacak. İşte detaylar…

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu gönüllüler kazanmış ve ünlüler takımından Mert ile Aycan ikilisi eleme adayı olarak belirlenmişti. Sonrasında ise Pazar akşamı oynanan oyunu ünlüler takımı kazanarak gönüllüler takımında Yasin aday olarak belirlendi. Bu durumda kimin eleneceği Salı akşamı açıklanacak olan SMS oranlarına göre belli olacak. Bu akşam en çok oyu alan iki kişi birer aday daha söyleyecek.

Öncelikle geçtiğimiz haftanın sonuçlarını sizlerle paylaşmak istiyoruz. Ersin’in elenmesi dolayısıyla bir önceki haftanın sonuçlarını getiriyoruz.

ÜNLÜLER TAKIMI SMS SIRALAMASI SONUÇLARI (19 MAYIS)

Geçtiğimiz haftanın sıralaması şöyleydi:

1) ERSİN 2) Mert
3) Aycan
4) Yunus Emre
5) Elif
6) Aşkım – elendi
7) Sercan


GÖNÜLLÜLER TAKIMI SMS SIRALAMASI SONUÇLARI (12 MAYIS)

Geçen haftada gönüllülerin oy sıralaması şöyle:

1) Barış 2) Ardahan
3) Berkan
4) Nisa
5) Yasin
6) Cemal Can
7) Evrim
19 MAYIS SURVİVOR KİM ELENDİ VEDA ETTİ?

Survivor'da bu hafta eleme adayları olan Cemal Can, Sercan, Yasin, Aycan ve Mert arasında en az sms oyu alan yarışmacıyı Acun Ilıcalı açıkladı. Survivor'da bu hafta elenen yarışmacı ise Mert Öcal oldu. Survivor Mert Öcal geçtiğimiz haftalarda ise sms oylamasında en yüksek oyu alan yarışmacı olmuştu.

SURVIVOR'DAN ELENEN MERT: BENİM İÇİN ERKEN VEDA OLDU

Survivor'dan bu hafta elenen yarışmacı olan Mert Öcal veda konuşmasında, "Şaşırmadım desem yalan olur. Bu hafta böyle bir şey olacağını düşünmemiştim. Daha önce de defalarca potaya çıkmıştım. Benim için erken bir gidiş oldu. Arkadaşlarımın hepsini çok seviyorum. Çok keyifli bir serüvendi benim için" dedi.

ACUN ILICALI: BENİ GERÇEKTEN ÜZEN BİR ELEME OLDU

Konseyde konuşan Acun Ilıcalı, Mert'in elenmesinin kendisini çok üzdüğünü söyledi. Ilıcalı, "Eleme adayları ve sonuç beni gerçekten şaşırttı. Bireysel yarışmaların da birincisiydin. Bence daha ileriye gidebilirdin. Açıkçası benim için çok üzücü bir eleme oldu. Açık söyleyeyim üzüldüm elenmene. Seni tanıdığım için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.