Kahraman TV

Suç Makinası 'Murat Özdemir'

GENEL

Tv8’de yayınladan Masterchef programına katılan ve daha sonra kovulan Murat Özdemir beslediği Papağan'a işkence etti. Murat Özdemir’e tepki çığ gibi büyürken şahıs gözaltına alındı.

Paylaştığı papağana işkence videosu ile infial yaratan Murat Özdemir, İstanbul Ortaköy'deki evinde gözaltına alındı.

KIZINI DA DÖVMÜŞ

İstanbul Ortaköy'deki evinden polis karakoluna götürülen Özdemir'e mahalleli de tepki gösterdi. Özdemir'e yöneltilen suçlamalar arasında kızını dövmek de yer aldı. İstanbul Barosu hayvan hakları biriminden avukatların da olay yerine geldiği kaydedildi. Polisin papağanı da aldığı öğrenildi

BAKAN PAKDEMİRLİ SESSİZ KALMADI

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, MasterChef Murat'ın kan donduran eziyet videosuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaparak, "Toplumda infial uyandıran ve vicdanlarımızı derinden sarsan videoyu üzüntüyle izledim.İlgili şahıs hakkında Bakanlık olarak suç duyurusunda bulunulması için talimat verdim. Ayrıca şiddet gören papağanın güvenli bir ortama alınması için de Bakanlık olarak girişimlere başladık." dedi.

NE OLMUŞTU

MasterChef programındaki performansıyla adını duyuran Murat Özdemir, sosyal medya hesabından papağanına eziyet ettiği görüntülerle infial yaratmıştı. Sosyal medya kullanıcıları Murat'a çok sert tepki göstermişti.

SUÇ MAKİNASI

Suç makinası olduğu ortaya çıkan Özdemir'in uyuşturucu kullanmak, mala zarar vermek ve aile içi şiddet gibi en az 5-6 suçtan sabıkasının olduğu öğrenildi.

Özdemir'in yargılandığı bir davadan ise 'denetimli serbestlik uygulaması' kapsamında tahliye edildiği ortaya çıktı.

İNSAN MÜSVEDDESİ

Vatandaşlar arasında hızlı yayılan görüntülerin ardından ilgili videoda adı geçen televizyoncu Acun Ilıcalı Instagram'dan bir hayvana işkence eden Özdemir'e büyük tepki gösterdi.

Ilıcalı, "Hayvanlara yapılan zulmü lanetliyorum, yüce yargının bu insan müsveddesi için gerekeni yapacağına inanıyorum" dedi.

Murat Özdemir, papağana işkencesi sırasında "Acun baba diyeceksin" demişti. Özdemir, gözaltına alınırken de "Acun" diye bağırmıştı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.