Kahraman TV

Selahaddin Gülen Kimdir?

GENEL

Fetö terör örgütü elebaşı Fetullah Gülenin yeğeni ve örgütün önemli isimlerinden olan Selahaddin Gülen Mit’in yurt dışında yaptığı operasyon sonucunda Kenya’da yakayı ele verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ’cü hainin yakalandığının müjdesini vermişti. Erdoğan, “Biz bugüne kadar çok Nurettin Sofi'ler öldürdük. Hedefimiz şu an kandil, orayı da çökertmemiz lazım. Rastgele bir yönetim yok ne yaptığını bilen, attığı adımı bilen, bu olanlama ile yürüyen bir Türkiye Cumhuriyeti var. Bunu da sürdüreceğiz. Yakında FETÖ takımından da önemli bir ismi açıklayacağız, şu anda elimizde. Kimi yakaladık, hesaba çektik, onun açıklamasını da yapacağız.” demişti.

SELAHADDİN GÜLEN KİMDİR?

Selahattin Gülen Fetullah Gülen’in neyi oluyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın canlı yayında müjde olarak duyurduğu isim FETÖ'ye ait sosyal medya hesaplarının iki haftadır kayıp olduğunu duyurduğu Selahattin Gülen’den başkası değil. Selahattin Gülen, terör örgütünün elebaşı Fethullah Gülen'in yeğeni. Öğretmen olduğu bilinen FETÖ’cü hain Selahattin Gülen Türkiye'den firar etmişti. Selahattin Gülen nerede yakalandı? Selahattin Gülen, MİT mensuplarınca Kenya’da paketlendiği öğrenildi.

SELAHADDİN GÜLEN'İN EŞİ KİMDİR?

Uzun yıllardır yurt dışında firarda olan FETÖ’cü hain Selahattin Gülen, öğretmenlik yaptığı biliniyor. 3 Mayıs’tan bu yana FETÖ’cü hainden haber alamadığını duyuran eşi Seriyye Gülen, “Eşimin yakalandığını düşünüyorum.” dedi. Selahattin Gülen’in 6 Kasım’dan itibaren Kenya’da bir fare gibi o delikten o deliğe girerek saklandığı öğrenildi. Vatan haini FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in yeğeni olan ve yurt dışında firarda olan bir diğer FETÖ’cü Kemal Gülen de Kenya’da öğretmenlik yapan Selahattin Gülen’den haber alamadıklarını doğruladı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.