Kahraman TV

Save Ralph Nedir? Save Ralph Olayı Nedir?

GENEL

Save Ralph nedir? Sizin için derledik.

Save Ralph filmi konusu ile bugün milyonların gündemindeki yerini aldı. Spencer Susser 'in yazıp yönettiği ve belgesel tadındaki animasyon kısa filmi kozmetik sektöründe hayvanlar üzerinde yapılan skandal test yöntemine dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirildi ve kısa zamanda yoğun ilgiyle karşı karşıya kaldı.

The Humane Society of the United States adlı kuruluşun yayınladığı kısa film, dakikalar içerisinde sosyal medya üzerinde dikkat çekti.

SAVE RALPH KISA FİLMİ KONUSU

Ralph isimli tavşanın gündelik yaşamını gözler önüne seren kısa film, aslında ilk başta insan figürüyle donanmış olan tavşanın ev yaşamıyla başlıyor. Ancak daha sonra işine giden tavşan, acımasız dünyada denek olarak çalıştığı laboratuara götürülüyor.

Kulağı ve gözünde sorunlar yaşayan tavşan Ralph'in acı hikayesine de ironilerle dolu bir bakış atılmış olunuyor. Film, güzellik için hayvanların acı çekmemesi ve ölmemeleri için önemli bir söz söyleyerek sona eriyor.

SAVE RALPH KISA FİLMİ SESLENDİRME KADROSU

Deneklik yapan bir tavşanın anlattığı hikayede, tavşan Ralph karakterini, ünlü yönetmen ve oyuncu Taika Waititi seslendiriyor. Seslendirme kadrosunda ayrıca Zac Efron, Ricky Gervais, ve Olivia Munn başı çekiyor. Tricia Helfer, Pom Klementieff ve Rodrigo Santoro'nun da seslendirme kadrosunda yer aldığı kısa film, Humane Society International'ın başlattığı kampanya ile başladı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.