Kahraman TV

Salihli’de Lidya Sanat Gençlik ve Spor Kulübü Faaliyete Başladı

GENEL

“Kültürümüze Sahip Çıkalım, Halk Oyunlarını Yaşatalım” sloganıyla kurulan Salihli Lidya Sanat Gençlik ve Spor Kulübü faaliyete başladı.

Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Ahmet Adıyaman’ın yaptığı Lidya Sanat Gençlik ve Spor Kulübü, Zeybek, Karşılama, Horon, Halay, Teke, Kafkas, Bar ve Kaşık Oyunları ile Salihli’de çok sayıda etkinliğe de imza atacak.

Amaçlarının kültürümüzün en önemli unsurlarından biri olan Türk Halk Oyunlarını Salihli’de nesilden nesile aktarmak olduğunu belirten Adıyaman, “Ülkemiz halk oyunları bakımından hem zengin kültürümüzün etkisiyle hem de coğrafi konumumuz gereği çok çeşitlilik gösterir. Lidya Sanat Gençlik ve Spor Kulübü olarak, her bireyi yıl sonu gösterileri, yurt içi ve yurt dışı gösterilerine hazırlanıp hem sorumluluk kazandırıp aynı zamanda özgüven aşılamayı hedefliyoruz” dedi.

Ahmet Adıyaman Başkanlığındaki Lidya Sanat Gençlik ve Spor Kulübü’nde Göksel Fidan Başkan Yardımcısı olarak görev yaparken, Berrin Seven, Leyla Erkal, Hakan Esmerkaş, Cavidan Ünsal ve Mehmet Öztekin, yönetim kurulu üyesi olarak görev yapıyor. Adıyaman ayrıca kulübün faaliyetleri hakkında bilgi almak isteyenlerin 0543 301 50 51 nolu telefondan kendileri ile iletişime geçebileceklerini söyledi…

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.