Kahraman TV

PedramMokhtari Başarılı Bir Model Olmak İçin 3 İpucu Paylaştı

GENEL

PedramMokhtari, sosyal medyayı kullanarak nasıl başarılı bir model olabileceğine dair görüşlerini paylaşıyor.

PedramMokhtari, sosyal medyayı kullanarak nasıl başarılı bir model olabileceğine dair görüşlerini paylaşıyor.Mevcut salgın sırasında, gittikçe daha fazla sayıda insan yeteneklerini çevrimiçi olarak sergiliyor ve yeni statükoyu deniyor gibi görünüyor. Influencer'ın sosyal medyadaki yükselişi hiç bu kadar açık olmamıştı. İnsanlar kendilerini internette kanıtlamak için geriye doğru eğiliyorlar. Sosyal medya bunun için çok etkili bir araç haline geldi.

Mokhtari, 2016 yılında Isfahan Üniversitesi'nden eğitimini tamamladığı İran'ın Ahvaz kentinde doğdu. Büyürken, İran'da bir araba sergisine katılmak, döviz ticareti yapmak ve aynı zamanda reel alım satım yapmak gibi birçok kariyeri vardı. arazi. Bu ve diğer işler sayesinde sosyal medyaya dönmeden önce hayatını biriktirdi ve hayatının ilerleyen dönemlerinde model oldu.

“Her zaman iyi yatırımlar yapmanın bir yolunu bulabilirim. Küçük yaşlardan itibaren bile zengin ve başarılı olabildim ve aynı zamanda sosyal medyada birçok kişiye rol model oldum ”diyor Mokhtari. Bir model olarak ve hatta hayattaki diğer herhangi bir kariyerde başarılı olmanın üç yoluna inandığını öne sürüyor.

Mokhtari'nin ilk önerisi, başarılı olmak için kişinin önce hangi konuda iyi olduklarını bulması gerektiğidir. Yeteneğinizi geliştirip daha ileri götürmek için niş yeteneğinizi bulun. Model olmak için önce vücudunuzu geliştirmeli ve hedefinize ulaşmanın yollarını anlamalısınız. Model olmak, halterden çok daha fazlasını gerektirir. Yiyecek, giyecek, tımar vb. Hepsi eşit derecede önemlidir.

Sonra, hedef kitlenizi bulmalısınız. TV, baskı, film veya internet olsun, hedef kitlenizle özdeşleşmek son derece önemlidir. Onlarla ilişki kurabilmeniz ve ihtiyaç duyduğunuzda izleyicilerinize yaklaşabilmeniz gerekir.

Son olarak, bu zor bir dünya. Binlerce aday varken ilginç biri olmak kolay değil. Mokhtari, savaşmaya devam etmenin ve asla pes etmemenin gerekli olduğuna inanıyor. Başarı ancak muazzam miktarda sıkı çalışmanın müdahalesiyle elde edilebilir. Yetenek bu başarıda büyük rol oynar, ancak yetenek bile azim gerektirir.

Mokhtari, çok başarılı yetenekli bir aileden geliyor. Kardeşi PooyanMokhtari, İran'da popüler bir şarkıcı iken kız kardeşi NiktaMokhtari, İran'da kendisine ulaşan birçok takipçisi olan tanınmış bir blog yazarıdır. Mokhtari'nin babası mesleği doktordur. Hepsi bir arada, Pedram'ın yetenekli bir model olarak gelişmesi ve başarılı olması için mükemmel bir ortamdı. Etki ailede var ve bu, Mokhtari'nin dünya üzerinde parlamak istediği etkidir. Bir model olarak kariyeri, bu tutkuyu gerçekleştirmesine yardımcı oldu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.